Valakik villámot rajzoltak pár csillagból, és elnevezték David Bowie-ról

Tudom, sokkal barátságtalanabbul hangzik, mint az, hogy csillagképet neveztek el az egy hete elhunyt énekesről – ahogyan ezt többen megírták -, csak éppen nem ez történt. Coque iPhone X personnalisée Nagyon kedves gesztus, viszont tudományos szempontból nem teljesen helytálló.

Az történt, hogy a Studio Brussels rádió indított egy netes projektet, és megkért belga csillagászokat, hogy keressenek egy megfelelő konstellációt Bowie-nak. Achetez pas cher Coque personnalisée Ők meg összekötöttek hét darab csillagot, hogy Bowie jellegzetes (az Aladdin Sane lemez borítóján az arcára rajzolt) villámát rajzolja ki, és ezt (szerintük hivatalosan, ám erről nincs megerősítés) elnevezték róla. coque de téléphone pas cher Az így kialakult, legfeljebb aszterizmusnak/csillagalakzatnak és nem csillagképnek nevezhető képről pedig sokan leírják, hogy a “Mars mellett található”, holott arról van szó, hogy jelenleg a vörös bolygó közelében figyelhető meg – a csillagászok állításai szerint a felvétel pontosan Bowie halálának időpontjában készült.

b1

A kezdeményezés tehát mindenképp szimpatikus, csak kis pontosításokkal. Coque Samsung personnalisée A Stardust for Bowie oldalon mindenki beszúrhatja az alakzatba a kedvenc dalát, így a villám megtelt még a dalokat jelző sok kis pöttyel is – ami megint csak csillagokra emlékeztet.

Comments

comments