Ugye, szerintetek is szüzességi bizonyítványhoz kellene kötni a nők érettségijét?

Pont, mint azon petíció szerzői, akik szerint Magyarország olyan erkölcstelenségbe süllyedt, hogy csak radikális erkölcsi reformokkal lehet megmenteni, mint:

Szüntessék meg a koedukált oktatást az alapfokú és középfokú oktatásban.
Az érettségi és a diploma kiállítását nők esetében kössék a szüzességhez – kivéve azon esetekben, ha házasságban él!
Csak házasságban élő párok esetében legyen engedélyezett a közös szállodai szoba illetve étteremben való egy asztalnál történő étkezés.
Az internet csak felnőtt korú, házasságban élő személyek számára legyen hozzáférhető, melyet az erkölcsrendészet felügyeljen.

Csodálatos kilátások, pláne azt nézném meg, ahogyan az interneten nem a felnőtt tartalmakkor ugrik fel az elmúltam 18 éves gomb, hanem minden oldalon a “házas vagyok”-ra kell kattintani, ha tovább akarunk böngészni. Coque Samsung personnalisée

A petíció szövege szerint ezt a Jehova Tanúi indították, ám nekünk erősen trollgyanús, pláne, hogy az első három aláírót 2015. Coque personnalisée június 8-án jegyzi a rendszer, a többi azonban csak április 20-tól kezdődően jelent meg, és csupa jófej gyerek, például:

Nagyon hülyék vagytok:DKrisztus forog a kereszten tőletek! – Szégyenfalva
Az Antikrisztus – Pokolbasznád
Halott Csirke A Pokolból – Luciferia
Miklós Vitéz Nagybányai Horthy – Nagyvárad Oradea

Emellett a Mária országának emlgetése is gyanús – bár nem vagyok Jehova Tanúi-szakértő, ez inkább katolikus megnevezés, rákeresve nem tűnik, hogy a jehovások is használnák. Achetez pas cher Coque personnalisée Szóval majdnem biztos, hogy a Jehova Tanúi lejáratására készítette valami troll. Coque personnalisée pas cher Vagy valaki, aki nem disztópiaként, hanem útmutatóként olvasta Margaret Atwood A Handmaid’s Tale című könyvét.

A petíciót amúgy kedvenc trollfészkünkben, a Chemtrail rajongói klubban találtam.

Comments

comments