Székely kapákkal az Iszlám Állam ellen?

Hogyan ijesztgesd az erdélyieket, hogy azok majd jó magyar állampolgárokként aláírják a magyar kormány kvótaellenes petícióját, amelyhez Tőkés László és az EMNT is csatlakozott? Használd fel az intézményi infrastruktúrádat, hívjál meg szakértőket, akik majd a menekültválság veszélyeiről beszélnek, hintsd el, hogy Magyarországon akár el is harapózhat a konfliktus, de Székelyföldre még vissza lehetne vonulni, mert a volt magyarországi belügyes is itt kereshet magának házat. Achetez pas cher Coque personnalisée A Magyar Állampolgárok Klubja több erdélyi városban rendez előadássorozatot a migrációról és annak a veszélyeiről. Coque Samsung personnalisée

Sántha Hanga előadássorozatának plakátja. Már ennek üzenete önmagában megérne egy külön bejegyzést

Sántha Hanga előadássorozatának plakátja. Coque Huawei personnalisée Már ennek üzenete önmagában megérne egy külön bejegyzést

A székelyudvarhelyieknek egyből két előadás is jutott: november 19-én csütörtökön Földi László biztonságpolitikai szakértő, a magyarországi hírszerzés volt műveleti igazgatója beszélt, ma Sántha Hanga, a budapesti Migrációkutató Intézet munkatársa tart előadást.

Ha még nem hallottak volna a székelyek eleget a „migráció veszélyeiről”, akkor a MÁK-előadások biztos, hogy rásegítenek a paranoiára.

A csütörtöki meghívott előadó Földi László volt, akinek onnan lehet ismerős a neve, hogy az M1-en azt nyilatkozta, hogy Merkelnek le kellene mondania, “mert mikor nyert meg egy háborút egy nő?”. Coque iPhone X personnalisée Földi itt sem feltétlenül a szakértői tudását villantotta fel, ugyanis egyáltalán nem szakértőként beszélt, íme néhány részlet az előadásról szóló beszámolókból:

  • Földi szerint az a migrációs mozgás, amely jelenleg zajlik nem természetes, hanem tudatos és irányított folyamat, és az Egyesült Államok, ha nem is segíti a migrációt, nem avatkozik be Európa védelmébe.
  • Európa háborús helyzetben van, de Székelyföldre még vissza lehetne vonulni az előadó szerint. coque de téléphone pas cher Földi azt is elárulta, hogy körülnéztek a feleségével, hová lehetne visszavonulni egy esetleges magyarországi konfliktus elharapózása esetén.
  • Habár Romániában még stabilabb a biztonság, mint Magyarországon, a szakértő nem tartja kizártnak, hogy „Székelyföldön is előkerül majd a kapa”.

    Comments

    comments