Sose volt még ennyire vicces a cenzúra

Az MTI közölt egy hírt, mely szerint az MSZP a médiahatósághoz fordult, mert az MTI nem volt hajlandó közölni egy közleményüket. Coque4personnalisée A közlemény (amit az MTI nem közölt) meg arról szólt, hogy az MTI nem hajlandó közölni az MTVA-t kritizáló közleményeket. Achetez pas cher Coque personnalisée Itt a teljes MTI-s hír:

Az MSZP panaszt tesz az MTI ellen a médiahatóságnál

 

Az MSZP a médiahatósághoz fordul, mert az Magyar Távirati Iroda (MTI) megtagadta egy közleményük kiadását – közölte az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának szocialista alelnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Coque iPhone X personnalisée

 

Bárándy Gergely elmondta, ha a médiahatóság visszautasítja panaszukat, akkor a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordulnak, mert szerinte a hírügynökség az alapvető emberi jogokat, így a szólás- és a sajtószabadságot sérti.

 

Hozzátette: a strasbourgi bíróságon azt szeretnék elérni, hogy a magyar kormány olyan szabályozást alakítson ki, hogy a közpénzből fizetett hírszolgáltatók ne lehessenek monopolhelyzetben, és a jogszabályok kényszerítik őket az objektív tájékoztatásra.

 

Elmondása szerint a visszautasított közleményük azt a gyakorlatot tette szóvá, hogy a nemzeti hírügynökség megtagadja azoknak a közleményeknek a közlését, amelyek a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) gazdálkodását, működését vagy tájékoztatási gyakorlatát kritizálják. Coque Samsung personnalisée Hozzátette: hasonlóan “cenzúráz” az MTI, amikor Orbán Viktor barátainak, rokonainak korrupciógyanús ügyeiről van szó.

 

Bárándy Gergely azt mondta, az eljárás sérti a közszolgálatiságot is, és akadályozza a magyar embereket az objektív tájékozódásban. Coque personnalisée pas cher Ez Vlagyimir Putyin orosz elnök módszere – folytatta: – a kormány kritikusait meg kell próbálni elhallgattatni.

 

Szóval az MTI nem közöl olyan közleményt, amelyben azt kritizálják, hogy az MTI nem közöl olyan közleményeket, amelyekben az MTI-t kritizálják, de közli azt, hogy az MSZP bepanaszolja az MTI-t, amiért az nem közölte azt a közleményt, amelyben kritizálták, hogy az MTI nem közli az MTI-t kritizáló közleményeket.

Comments

comments