Rosszul lett a fenyő, elvitte a mentő Szatmáron

Legalábbis az internetes népművészet szerint ezzel magyarázható a kedden közzétett felvétel, amelyen az látható, hogy egy mentőautóból kilóg egy jókora fenyő.

A videót egy szatmárnémeti betegjogi aktivista készítette és posztolta felháborodottan a Facebookra. Coque4personnalisée A felvétel gyorsan elment virálba, Coque iPhone X personnalisée és már mém is készült róla:

lesinat

Az eredeti poszt alatt és a Szatmári tudakozó Facebook-csoportban is többen felvetették, hogy ez betegszállító, nem rohammentő, és azok között is vannak olyan autók, Coque Samsung personnalisée amelyeket nem is használnak már betegszállításra sem. Coque personnalisée pas cher Ugyanakkor a kórházakban is állítanak karácsonyfákat, miért is ne szállíthatták volna egy ilyen autóval a fát? A presasm.ro szatmárnémeti portál azonban úgy tudja, pont ezt az autót arra használták, hogy hetente háromszor dialízisre szállított betegeket Kolozsvárra. A megyei sürgősségi kórház menedzsere pedig azt mondta a portálnak, hogy felelősségre vonják azt,

Comments

comments