Románia jobban teljesít Magyarországnál – a 9gagen

Odáig s vissza volt a magyar sajtó a múlt héten attól, hogy egy Orbán Viktoros stencil kikerült az überolvasott 9gag viccoldalra, és rengetegen látták, lájkolták, osztották. Erről van szó:

http://9gag.com/gag/avZyo9O

http://9gag.com/gag/avZyo9O

Nos, az a helyzet, hogy Románia ebben biztosan jobban teljesít. Az elmúlt két hétben a következő Romániával kapcsolatos gagek jöttek szembe:

Sajnos a 9gag keresőjével nagyon nehezen lehet újra megtalálni a posztokat,  ebből csak a nagyon kevés szavazattal rendelkezőt találtam meg, de volt egy, ami sokkal több emberhez eljutott.

Sajnos a 9gag keresőjével nagyon nehezen lehet újra megtalálni a posztokat, ebből csak a nagyon kevés szavazattal rendelkezőt találtam meg, de volt egy, ami sokkal több emberhez eljutott.

r3

Világítás november elsején - http://9gag.com/gag/aW04DrA

Világítás november elsején – http://9gag.com/gag/aW04DrA

Kolozsvári sétatér ősszel - http://9gag.com/gag/ae397dQ/if-autumn-is-a-thing-now-i-give-you-cluj-in-transilvania

Kolozsvári sétatér ősszel – http://9gag.com/gag/ae397dQ/if-autumn-is-a-thing-now-i-give-you-cluj-in-transilvania

Egy tegnapi random poszt, nagyszebeni illusztrációval - http://9gag.com/gag/aNo9omK

Egy tegnapi random poszt, nagyszebeni illusztrációval – http://9gag.com/gag/aNo9omK

És végül, hogy ne legyek igazságtalan: Románia a leggyakrabban ehhez hasonló képekkel szokott a 9gagen kikötni. - http://9gag.com/gag/anXz9Lo/googled-only-in-romania-i-was-not-disappointed

És végül, hogy ne legyek igazságtalan: Románia a leggyakrabban ehhez hasonló képekkel szokott a 9gagen kikötni. – http://9gag.com/gag/anXz9Lo/googled-only-in-romania-i-was-not-disappointed

Comments

comments