PSD-s agymenés: magyar titkos terv része a Colectiv tragédia ápr29

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

PSD-s agymenés: magyar titkos terv része a Colectiv tragédia

Azt eddig is tudtuk, hogy sokak szerint ebben az országban minden rosszért a magyarok a hibásak, a legújabb agymenés szerint a Colectiv tüzet is a magyarok tervelték ki, hogy megszerezzék Erdélyt. Ninel Peia PSD-s képviselőnek messzire gurult a gyógyszere, s a Romania TV tovább gurította.

kep-t-rex

A szociáldemokrata képviselő nem kevesebbet állít, mint hogy titkosszolgálati forrásokból értesült arról a tervről, amelynek célja Románia feldarabolása volt. Peia szerint, aki a titkosszolgálati egyetem harmadéves doktorandusza, a Colectiv klubban október 30-án kiütött tűz nem szerencsétlen baleset eredménye, hanem gyilkos kéz műve. Coque Samsung personnalisée Állítása szerint információi vannak arról, hogy az ördögi tervet „egy budapesti egyetem laboratóriumaiban főzték ki, amin egyetlen jóhiszemű román sem csodálkozik”. coque de téléphone pas cher A tervet szerinte jóváhagyta Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök is.

A PSD-s törvényhozó szerint a klubtűz miatt utcára vonuló tömegek közé provokátorok épültek be, hogy “ellenforradalmat robbantsanak ki.” Peia bejegyzésében részletesen ismertette a tervet, mely szerint felgyújtották volna a belügyminisztériumot, a kormány és a parlament épületét, ami a román demokrácia végét jelentette volna, akárcsak 1933-ban a német Reichstag felgyújtása.

Peia szerint nem állt volna itt meg az ördögi terv, a titkosszolgálati forrásai szerint Kolozsváron készenlétben állt egy értelmiségiekből, politikusokból és üzletemberekből álló csoport, amely még akkor éjjel kikiáltotta volna Erdély függetlenségét, és megalakította volna a “magyar irányultságú” Erdélyi Köztársaságot, német protektorátusként, Oroszország garanciája mellett. Coque personnalisée pas cher Egy hasonló csoport Iasi-ban pedig kikiáltotta volna Moldva függetlenségét. Coque4personnalisée A “demokrácia oszlopa” csak Havasalföld maradt volna a PSD-s parlamenti képviselő szerint. Coque Huawei personnalisée

A titkosszolgálati forrásokra hivatkozó képviselő szerint Victor Ponta mentette meg az országot, ugyanis a PSD-s kormányfő lemondása volt az „egyetlen felelősséggel teli gesztus, amely megakadályozta az ördögi tervet, a parlament megsemmisítését és a haza végérvényes feldarabolását”:

A szociáldemokrata politikus tévképzetei valószínű az internet sötét bugyraiban maradtak volna, ha a Romania TV hírtelevízió nem hívta volna fel a figyelmet rá.

Comments

comments