“Politikus vagyok, barátnőt keresek” – Giurgiuban, egy sajtótájékoztatón

Vannak, akik Tinderen vagy más társkereső appeken keresik életük párját. Achetez pas cher Coque personnalisée Vannak, akik régimódibbak, és a nyomtatott sajtóban adnak fel társkereső hirdetést. És van Marius Crăcea, a Népi Mozgalom Pártjának giurgiui vezetője, aki inkább megvárta, hogy a hegy menjen Mohamedhez, azaz összehívott egy sajtótájékoztatót barátnőkeresés céljára.

Valljuk be, mi is azonnal ezt tettük volna, ha azt olvassuk a horoszkópunkban, hogy 2016-ban sikeres karrierünk lesz, és meg is házasodunk. Coque personnalisée pas cher Nem vicc, Crăcea ezzel indokolta bejelentését.

Demult nu am mai văzut asemenea specimen…! Îl cheamă Bogdan Cracea și e un fenomen. coque de téléphone pas cher Din păcate nu e singurul

Posted by Andi Manciu on Thursday, January 14, 2016

A 38 éves politikusnak nincsenek nagy elvárásai: elég, ha vonzó és intelligens a jövendőbeli partner. Coque iPhone X personnalisée Szeretné, ha az igazságszolgáltatásban dolgozna, de mégse akarja ennyire lekorlátozni az opcióit.

Csütörtök reggel Crăcea kijelentette, hogy már több mint 200 ajánlatot kapott nőktől, ami őt is meglepte, annak ellenére, hogy szépecske fiúnak tartja magát.

Comments

comments