Percek alatt festőnek kezdtem hinni magam nov27

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Percek alatt festőnek kezdtem hinni magam

Egy olyan appra bukkantam, amely gyökeresen megváltoztatta iPadezési szokásaimat. Eddig csak böngészésre és játszásra használtam, meg nagy ritkán kommunikálásra (Facetime, Skype). De két napja kizárólag egyetlen program miatt veszem kézbe, és ez a Tayasui Sketches rajzolóprogram.

Kezelése nagyon könnyű, intuitív, több eszköz közül választhatunk: ceruza, filctoll, ecset, zsírkréta, vízfesték illetve textúrát is használhatunk. És ez csak az ingyenes verzió, a pro ennél jóval többet tud: layereket, több eszközt, fotót lehet importálni, és persze az eredményt meg lehet osztani a felhasználói közösségben, a szochálókon, vagy mailben is. Használatához bőven elég, ha egy pár technikai alapelvet ismerünk.

Állítólag nem ez a kategória legjobbja, sőt, egyesek szerint egy másik program másolata, de mindez valahogy nem érdekel, mert annyira imádom, hogy 5-10 perc alatt a semmiből valami olyant tudok létrehozni, amire azt hittem, nem vagyok képes. Persze, ettől még nem leszek művész – naná, hogy nem -, de legalább már tudom, hogy mit szeretnék a Mikulástól: a fizetős pro verziót.

orr

spiderman

arc

feketefiu

transindex

ufo2

szorny

allat

jesus

trex

Comments

comments