Pénteki pirítós: ki a nagyobb bűnöző?-vita és popóbalhé

Drága olvasó! Ismét összegyűjtöttem neked az elmúlt időszak legfontosabb híreit, hogy ne maradj le róla és tudd, hogy mi a pálya a széles nagyvilágban. Muszáj lesz a legeslegfontosabbal kezdenem:

Nem bírt a fenekén ülni a brazíliai Miss BumBum fenékszépségverseny egyik résztvevője és lerángatta a szalagot a győztes válláról, mivel állítása szerint az ő feneke sokkal szebb, és különben is, a győztes plasztikai beavatkozással érte el, hogy ilyen formás legyen a popsija.

A győztes seggitségére sietett ugyan egy ott álló nő, de ketten sem bírtak az irigykedővel, akinek így sikerült fenekestől felforgatnia az egész díjátadót.

Amíg külföldön a fenekek között megy a rivalizálás, addig itthon igazán magas rangú személyek vitatkoznak azon, hogy valójában ki a bűnöző, és miért nagyobb bűnöző az egyikük a másiknál. A vita még nem dőlt el, de bízunk benne, hogy ez a továbbiakban is sok izgalmas percet és vitát eredményez majd, amelyet szívesen megosztok majd veletek.

Lóhalálában járta be a hír a médiát, hogy a szentgyörgyiek állítólag csaltak a Kishuszár Vágta futamán és a ló elbotlott a doppingteszten. Az igazságot még nem lehet tudni és valószínűleg csak a történtek alapos lecsutakolása után derül majd ki, bár meglehet, hogy most már csak annyit segít a helyzeten, mint döglött lovon a patkó – de én bízom benne, hogy minden jól alakul majd.

A Román Akadémia elnöke és a BBTE rektora szerint nem baj, ha egy böhöm nagy katedrálisra költi az állam a pénzt az oktatás és az egészségügy helyett, mert szerinte a testi betegségeket a templomban is lehet gyógyítani. Kásler Miklós óta ugyan tudjuk, hogy a tízparancsolat betartása is megelőzi a betegségeket, de ez az információ még új. Hát, akkor bízzunk a Jóistenben, mert itt tényleg már csak ő mentheti meg az egészségügyet és az oktatást, ha neves akadémikus professzoraink is ennyi sületlenséget hordanak össze.

Kínában már mesterséges intelligencia olvassa fel a híreket. Egy olvasónk szerint az M1-en már évek óta ez megy. Hajlamos vagyok ezzel egyetérteni.

A volt belga királyt meg arra kötelezik, hogy csináltasson egy DNS- tesztet, mert állítólag van egy házasságon kívül született lánya, akit nem akar elismerni. Ejnye-bejnye felség, hát uralkodóhoz illő magatartás ez?

Jövőtől elméletileg nálunk is kötelező lesz majd a szelektív hulladékgyűjtés. Na erre befizetek! Nem mintha nem lenne jó, csak szerintem több esély van arra, hogy a miniszterelnökünk fejből tökéletesen felmondja a balkáni országok fővárosait, mint arra, hogy ez bekövetkezzen. Sajnos!

De amúgy a világ nem egy szomorú hely. A svájci sajtok hip-hopot hallgatnak, egy sms-sel meleg ebédet biztosíthatsz egy éhes gyereknek és élelmiszerbank nyílt Kolozsváron is, ami remélhetőleg sokat segít majd abban, hogy kevesebb étel menjen kárba és helyette inkább a rászorulókhoz kerüljön. Fukuyama szerint nincs még vége a történelemnek, Dan Tănasă sem nyerhet meg minden pert, és már Hollywoodban is tudják, merre van Nagykároly, szóval megnyugodhatunk.

Történjen bármi (ennek semmi köze az Ismerős Arcokhoz – szerk.megj.) is, mi azért csak legyünk legalább annyira vidámak, mint a betegek és az ápolók ebben a videóban. Minden jót neked, drága olvasó!

Comments

comments