Nemcsak építik a kerítést a magyar-szerb határon, hanem castingolják is! Júl16

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Nemcsak építik a kerítést a magyar-szerb határon, hanem castingolják is!

Egészen szürreális dimenziót öltött a magyar-szerb határra tervezett kerítés megépítése, ha nem lett volna eddig is eléggé szürreális a történet. A magyarországi lapok arról számolnak be, hogy csütörtökön kiderült, négyféle próbakerítést építenek, amelyeket többek között próbamászással tesztelnek le, hogy kiválasszák a legjobb verziót. PRÓBAMÁSZÁSSAL! Amelyre önként lehet jelentkezni!

"Mórahalom, 2015. július 16. Katonák és közfoglalkoztatottak dróthálót feszítenek ki a kerítésoszlopokra az ideiglenes biztonsági határzár mintaszakaszának építési munkálatai során a magyar-szerb határon, Mórahalom térségében 2015. július 16-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely"

“Mórahalom, 2015. július 16. Katonák és közfoglalkoztatottak dróthálót feszítenek ki a kerítésoszlopokra az ideiglenes biztonsági határzár mintaszakaszának építési munkálatai során a magyar-szerb határon, Mórahalom térségében 2015. július 16-án. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely”

Kezdjük azt gondolni, hogy ez a kiválasztási módszer máris túl nagy erőfeszítést igényel. Elég lett volna mondjuk az utolsó két jelentkező között dönteni mászással, a többit előzetesen ujjpróbával (eléggé szúr-e az a szögesdrót), szimulátorokkal (hány bevándorló alatt hajlik meg adott mennyiségű drót), vagy esetleg sima esztétikai felmérésekkel (melyik a legmutatósabb kerítés, önmagában és a déli nap fényében megcsillanva) kiszűrni.

Comments

comments