Nagyon érdekes, amit mond, DE OTT EGY KÉK BÁLNA!!! aug31

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Nagyon érdekes, amit mond, DE OTT EGY KÉK BÁLNA!!!

Hatalmas mázlija volt Steve Backshall BBC-riporternek: nemcsak élőben láthatott egy kék bálnát a kék bálnákról szóló műsor forgatása közben, de a helyzet nem túl profi kezelését is “megbocsátotta” neki a BBC. A tényleg nagyszerű felvételt egyenesen úgy twittelték ki, hogy “Mikor van rendben, hogy félbehagyj egy élő interjút? Amikor egy kék bálna feltűnik a hátad mögött…”

Backshall a Big Blue Live műsorban éppen Doris Welch bálnaszakértőt faggatta egy hajón, amikor a helikopter kamerája észrevette a szóban forgó állatot. A riporternek leadták az infót, az meg egy “oh shit”-tel félbeszakította Welchet, és ezután a bálnát mutatja a kamera, ők pedig kommentálják. Welch meg is jegyzi, hogy eddig azt hitték, ebben az öbölben nincs is kék bálna.

A Mashable szerint ez volt az első alkalom, hogy a világ legnagyobb állatát élőben kapták kameravégre. Amúgy ugyanebben a műsorban kicsit több mint egy hete történt hasonló: a riporter éppen azt magyarázta, hogy mennyire nehéz észrevenni egy kék bálnát, amikor mögötte fellövellt a páraoszlop.

Comments

comments