Mondd meg, melyik szószt szereted, megmondom, ki vagy!

Elég sok személyiségtesztet láttam már életemben, voltak köztük komolyak, és kevésbe komolyak is, de annyira abszurdot, mint amit ma találtam a feminism.ro oldalon, még soha nem láttam: bármiféle hivatkozás vagy magyarázat nélkül a szószpreferenciák és a személyiségünk közötti összefüggést fejtegetik. Kb. így kell elképzelni:

Barbecue-szósz – Nem csak barátságos, hanem egyenesen bájos személyiségű. Lenyűgözi a környezetében lévő embereket, akik rendszerint körülveszik. De szereti, hogy van egy csomó barátja.

Barbecue-szósz

Barbecue-szósz

Guacamole – Éber és bölcs. Nem sieti el a döntéseit, mert tudja, hogy a tetteiért kizárólag maga felelős.

Ketchup – Gyerekes jellem, az egyszerű dolgokat kedveli. Élvezi az élet apró örömeit, ezért elég könnyű a kedvére tenni. Az új dolgok és a változások szorongást okozhatnak nála.

Ketchup

Ketchup

Majonéz – Általában elégedett ez életével, és nem tesz semmit azért, hogy lenyűgözzön másokat. Ugyanakkor barátságos és kedves is, elég jól kijön mindenkivel. Nem versenyez másokkal, inkább együttműködik velük.

Mustár – Született vezető, akit egyáltalán nem zavar, ha felelősség van a vállán. Erős személyiség.

mustar

Salsa-szósz – Az a fajta ember, aki inkább egyedül oldja meg a problémáit, minthogy másoktól függjön. A saját véleményét minden eszközzel megvédi.

Szójaszósz – Olyan ember, aki többre értékeli a tettet, mint a beszédet. Szereti a békességet, de nem szereti a meglepetéseket és az izgalmakat. Érzékeny természet, értékeli azokat a pillanatokat, amikor élvezheti a nyugalmat.

Szójaszósz

Szójaszósz

Chiliszósz – Tele van élettel, soha nem unatkozik. Általában ő a bulik lelke. Mindig tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet.

Juharszirup – Egy nonkonformista személyiség, aki nem engedelmeskedik semmilyen szabálynak. Szeret kísérletezni, soha nem adja fel, amíg nem sikerül áttörést elérnie a probléma megoldásában. Az utazás a legnagyobb örömforrás az életében.

Juharszirup

Juharszirup

Az oldal különben egy igazi aranybánya a különleges személyiségtesztek kedvelőinek, közöltek már “elemzést” a kedvenc székek/fotelekkel, illetve a kedvenc Disney-hercegnők kel kapcsolatban is.

Comments

comments