Mit árul el a CNP-d a személyiségedről?

A napokban arról írtam, hogy a CNP, vagyis a személyi szám, mindent túlél és ez elég nagy probléma, mivel hozzájárul ahhoz, hogy a hatóságok teljes képet alkothassanak egy-egy állampolgárról, ami az adataink biztonsága szempontjából nem túl bizalomgerjesztő. Miközben kutakodtam az infók után, szembejött a Libertatea cikke, amelyben többek között felteszik azt a kérdést, hogy mit mond el a CNP-nk a személyiségünkről és természetesen meg is válaszolják. Álljon itt tehát a nagy CNP-személyiség teszt!

Mit árul el a CNP-d a személyiségedről?

A numerológia, a számok mögötti szimbolizmus tanulmányozásának művészete segít megfejteni, hogy miért azt a személyi számot kaptuk, amelyet épp magunkénak tudhatunk. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a személyi szám első része jelzi birtokosának nemét, születési idejét és a megyét, ahol született, a második része pedig egy randomizált számsor.)

Ha a személyi számodban sokat ismétlődik a(z):

  • 1-es szám, akkor az azt jelenti, hogy vezető személyiség vagy, független és eredeti. Fő hibád az önzés.
  • 2-es szám, akkor az a fajta ember vagy, aki képes másokkal együttműködni, szeret közvetíteni és tiszteletben tart mindenkit. Fő hibád az érzékenység.
  • 3-as szám, akkor jó kommunikátor vagy és kreatív. Mivel alapból társaságkedvelő is vagy, az élet minden pillanatának örülsz. Fő hibád a közömbösség.
  • 4-es szám, akkor olyan személy vagy, akire számítani lehet, egy dolgos és korrekt ember. Fő hibád, hogy bosszúszomjas vagy.
  • 5-ös szám, akkor olyan személy vagy, aki szereti a kalandot, kiválóan kommunikál és szereti az életet. Fő hibád az éretlenség.
  • 6-os szám: családközpontú és felelős személy vagy. A kiegyensúlyozottság jellemzi az életed. Fő hibád, hogy azt hiszed, te vagy a világ megmentője.
  • 7-es szám egy bölcs személyt takar, aki arra törekszik, hogy minden nap új dolgokat tanuljon. Fő hibád az önzés.
  • 8-as szám, akkor az azt jelenti, hogy olyan személy vagy, aki képes arra, hogy javakat gyűjtsön, gazdag legyen, és hogy egy vállalkozást vezessen. Fő hibád a kapzsiság.

Elő azokkal a személyikkel, kezdődjön az analízis!

Comments

comments