Megtrollkodták a Kutyák az EMNP népszavazásos plakátjait Szatmárnémetiben

Amikor már alig várjuk, hogy az október 2-i népszavazás kapcsán zajló acsarkodás véget érjen, Coque Huawei personnalisée amikor egy-egy népszavazásos cikk alatti kommentekbe beleolvasunk, és elszáll az emberi(es)ségbe vetett hitünk, és amikor arról hallunk, hogy az erdélyi részvétel lehet az érvényes népszavazás záloga, és ezért bosszankodunk, Coque personnalisée hogy népszavazáson való részvételért kampányol a politikai pártok és szervezetek jó része, Achetez pas cher Coque personnalisée akkor kapunk Szatmárnémetiből egy levelet a szerkesztőségi postaládánkba: az EMNP-EMNT népszavazásos plakátját ismeretlen elkövetők megjelölték a Kétfarkú Kutya Párt ellenkampány-plakátjával. Coque iPhone X personnalisée Most egy kicsit visszaállt helyére a földbolygó elbillent tengelye.

kutya

UPDATE: Úgy néz ki, a Kutyák nemcsak Szatmáron tevékenykednek…

Gyergyószentmiklóson több mint 40 plakát került ki, Coque personnalisée pas cher és a környék többi falujában is plakátoltak.

kutyagyergyo1

kutygyergy

Kézdivásárhelyen, a Vigadó előtt

kutyakezdi

A Főtéren, a szálloda előtt:

kezdifoter

Erdővidéken is megjelentek a plakátok, ez itt a baróti, de Bibarcfalván és Nagybaconban is kikerültek.

barot

Nagyvárad

nagyvarad

14463228_1231983456823421_8722453911187307644_n

Információink szerint Nagykároly, Kolozsváron a Hajnal, a Mărăști és a Györgyfalvi negyed egy része is kapott a Kétfarkú plakátokból,

Comments

comments