Megtaláltuk az év legmegfejthetetlenebb videóját és megpróbáltuk megfejteni

Egy olyan videóra bukkantunk az internet sötét bugyraiban, aminek a megnézése után köpni-nyelni nem tudtunk. A felvétel eredetileg valahol Romániában készült, de hogy pontosan hol, azt igazából nem is akarjuk tudni. Mivel fogalmunk sincs, hogyan történhetett meg ez az eset, ezért inkább kitaláltuk és megírtunk két képzeletbeli forgatókönyvet a sztorinak, de mielőtt elolvasnátok nézzétek meg ti is a videót:

SZTORI 1:

Álldogáló: Elvitték! Hát ennyi volt. Hiába bámultam utána sóvár szemekkel, vége. Fél napja figyelem az utcát, hátha visszahozzák. Reménytelenség. Úristen, mi ez a fehér autó? Ki ez, Sofőr? Engem is elvinne, ahogy a maga után vontatott szekeret. Menekülj!- üvöltöm  Szekérenülőnek, de ő csak leesni tud már. Kitudja, mióta vonszolják szegényt? Hátrálnom kell! Lábaim gyengék, megremegnek és érzem, hogy kezdek hátraesni. Fejem fölött zöld kerítés. El vagyok veszve, azt hiszem.

Sofőr: Na szép! Megint elütöttem egy lovat, most húzhatom magam után a szekeret. Szekérenülőnek ezerszer megmondtam, hogy ne lopjon fát, ha részeg és nem tudja irányítani a szekerét. Jó, bennem is van, igaz ami igaz, de ha nem idétlenkedik előttem, akkor simán kikerülőm. Mindegy, most már hazaviszem, csak tűnjünk el az utcáról minél hamarabb. Ahj, itt van Álldogáló, azóta depressziós, hogy elvitték a lovát. Le is lassítok, megkérdezem, hogy van. Hát ez meg hova hátrál? Úristen ez hirtelen volt! Szekér, Ló? Ahj, ez nem az én napom!

Szekérenülő: Hehe, nekem van a legtöbb lóerős szekerem a faluban. Hehehe. Sofőr nem valami észkombájn, elüti a vak lovamat, s elhitetem, hogy ő a hibás. Mindegy, pont kapóra jött. Ezzel a gebével esélyem se lenne bevinni a lopott fát. Ne olyan gyorsan, hééééé. Ez a ló is vak. Hé hé, ne fékezz ilyen hirtelen. Áuuuuuu. Ekkorát nem szaltóztam a cserkésztábor óta. Fel kéne tápászkodni valahogy. Ahj, a derekam!

Ló: Szegény Társam. Csikókorom óta ismertem és most már soha több nem láthatom. Mondjuk igaz, hogy már évek óta amúgy sem láttuk egymást. Szekérenülő egy szadista disznó, kínzott és vert minket attól vakultunk meg. Bárcsak látnám egyszer lehuppanni a szekérről, vagy ha csak hallanám, ahogy odavágja magát az útra. Mi történik? Miért gyorsulunk így? Nem értem. Nyihhaha, ez nem lesz jó, azt hiszem letértünk az útról. Nyihhaha!

SZTORI 2:

Álldogáló: Szuper, megint várhatom itt a tejes kocsit egész nap. A múltkor is 4 órát vártam rá, s nem jött, de muszáj, mert nem áll meg máskülönben, én meg hetek óta készülök tejbegrízt főzni.

Sofőr: Kezét csókolom, jó minőségű faanyag nem érdekli?

Álldogáló: Hagyjon engem békén!

Szekérenülő: Vegye meg jó ember, leugrom, megmutató milyen jó minőségű. (Puff)

Álldogáló: nem kell, hagyjanak békén. Nem kell! Csak tejet, akarok venni. Nem kell, csak átvernének valami rossz cándrával. Menjenek innen, menjenek!!!! (Puff).

Ló: Nyihaha, prrrfffrfrff.

Kedves olvasó! Ha neked is van elképzelésed arról, hogy mi is történik valójában a felvételen, akkor kommentbe várjuk a te forgatókönyvedet is.

Comments

comments