Megszólaltak az apokalipszis kürtjei Szatmáron?

Update: A hangfelvétel feltöltője sajnos időközben eltávolította a fájlokat, így a furcsa hang már nem hallgatható meg.

Ha a netre hagyatkozunk, annak is a hiszékenyebb spirituálisabb részére, akkor ez az első magyarázat, ami beugrik a három titokzatos, kicsit hátborzongató hangfelvételről, amelyet hétvégén töltött fel a Soundcloudra egy szatmári lakos. Coque personnalisée pas cher Az ehhez hasonló felvételekkel már évek óta tele van a YouTube, és egyesek szerint ezeken bizony az apokalipszis kürtjeit/harsonáit/trombitáit fújják.

A szatmári feltöltő persze nem állít semmit a hang forrásáról, legkevésbé azt, hogy a világvége hangjait hallaná, egyszerűen csak érdeklődik, hogy mi lehet a hang, amelyet a Lucian Blaga sugárút és a Ganea utca találkozásánál rögzített szombat reggel.

Benéztünk a Szatmári Tudakozóba, a “szatmári google-ba”, ahol tényleg mindent meg lehet tudni, és itt a viccelődések (ufó, világvége) mellett komoly magyarázatokat is lehet találni. Coque Huawei personnalisée Butka Gergő városi tanácsos két ötlettel is előállt: vagy az UNIO RT egyik termelőegységéből hallható, mert inkább fémmegmunkáló hang, előfordulhat, hogy a lemezeket vágják, szabják és a csúszáskor keletkezhet, illetve lehetséges, hogy a függőleges szellőzőrendszerből jön. Coque iPhone X personnalisée (Butka különben azt mondta nekünk, hogy személyesen is elmegy meghallgatni a rejtélyes hangot – amint megtudunk valamit, jelentkezünk.) Mások építkezést, körfűrész hangját, vagy szintén gyári munkálatokat sejtenek a hang mögött.

A titokzatos égi hangokról készült felvételek amúgy 2011-2012 környékén kezdtek terjedni az interneten, és annyira népszerűek lettek, hogy az X-Akták új szériájában is felbukkan egy videó. Coque Samsung personnalisée Az olyan, 100%-ig “megbízható” oldalakon, mint a Chemtrail Is In Our Skies, a The Prophecy Watchers vagy a magyar Új Világtudat, természetesen a HAARP-ot, az égből érkező isteni látogatókat, a Föld belsejében élő embereket sejtik a hangok mögött, még ha csak kérdőjellel is.

Azonban ha egyenként nincs is pontos magyarázat a hangokra, számos tudományosan alátámasztható tipp akad. Achetez pas cher Coque personnalisée Komolyan foglalkozott a témával a BBC vagy az összeesküvés-elméleteket és hoaxokat magyarázó Snopes is: az itt előforduló lehetséges források között szerepel a földrengés, meteor, villámcsapás, vagy sziklás tengerpartok közelében hullámtörés is.

Comments

comments