Megkaptuk minden idők egyik közleményét! ápr07

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Megkaptuk minden idők egyik közleményét!

Vannak ezek a borongós hétköznap délutánok, amikor az ember képes azon töprengeni perceken keresztül, hogy miért nincs a szerkesztőségben egy falióra, hogy szemléletesebbé váljon az idő csigalassúsága. Coque personnalisée pas cher Nem mintha unnánk a munkánkat, de szerintem ti is értitek, mire gondolok.

Nos, ilyenkor jönnek igazán jól a jókora leleményességgel megírt, szemléletes nyelvi fordulatokban dúskáló közlemények, amelyek elolvasása után, ha az ember behunyja a szemét, látja is maga előtt a tisztes férfiembereket, amint összedugják gyöngyöző homlokukat, és szinte már hallani a vitézkötéses bőrdzsekik suhogását, amint lázasan papírra vetik a Művet. Most konkrétan ennek a szövegnek a kapcsán tárult fel behunyt lelki szemeink előtt ez a kép:

 

Dúl a választási kardcsörte… botrányok, ígéretek és nacionalizmus, illetve lokál patriotizmus üti fel a fejét jobb sorsa érdemes életterünkben.
A tény, hogy Tamási Zsolt ellen vizsgálatot indított a korrupcióellenes hatóság (DNA) két dolgot jelenthet:
1. Achetez pas cher Coque personnalisée December 11-én választások lesznek, és ilyenkor áldozatokra van szükség, vagy pedig
2. Coque4personnalisée lecsapott az igazságszolgáltatás vasökle, amely nem veszi figyelembe az etnikai hovatartozást.
Továbbá meg kell jegyeznünk, hogy bár Tamási Zsolt sok mindent letett a nemzet asztalára, mégsem vehetjük ezt kiindulópontként. Amiért joggal kiálthatunk, sőt követelhetünk az az, hogy igazságos eljárásban részesüljön. coque de téléphone pas cher Ha megállapítják ártatlanságát, akkor azonnali hatállyal mentsék fel, ha pedig bűnös, akkor ítéljék el. Coque personnalisée Nincs szükségünk bűnözőkre sem a magyar, sem pedig a román oldalon.

Az Erdélyi Magyar Néppárt Marosvásárhelyi Szervezete.

 

Ez a szöveg nyelvileg annyira rossz jó, hogy szinte már mellékessé is válik a mondanivalója.

Comments

comments