Macovei motorbiciklin robog be egy műsorba, majd elajándékoz egy gyilkos golyót

Monica Macovei függetlenként indult a román államfőválasztáson. Akkor úgy döntött, hogy a DNA felállítójaként, a jogállam és az igazságos elszámoltatás embereként robban be a versenybe, igazából mindenki ellen.

Ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy Macovei egyáltalán megközelíthesse a pódium második helyét, ami a második fordulóban Victor Ponta szociáldemokrata jelölt biztos kihívóját jelenti majd. Pontosabban ötödik helyen van jelenleg, 3,5%-kal. Pontát 40% körül mérték, legfőbb kihívóját, Klaus Johannist meg 28,8%-on.

Így, úgy tűnik, Macovei mindent beáldoz azért, hogy szélesebb rétegeket szólíthasson meg, és hogy ismertebbé válhasson. Az alábbi videón motorbiciklin robog be az egyik kereskedelmi csatorna műsorába, majd a műsorvezetőnek ajándékozza a tulajdonában lévő, a jugoszláviai polgárháborúból származó gyilkos golyók hüvelyének egyikét.

Macovei nem csak ezzel próbált meg “sokkolni”. Elfogadta az Ice-Bucket Challenge-et és átalakította azt, és más módon is igyekezett “alázni” a jelölteket. Még az RMDSZ autonómiatervezete kapcsán is megmondta a “tutit”.

Azonban tervei vannak a wifi jelszavaddal is, szóval minden lehetséges témát meg akar lovagolni.

Van, aki úgy gondolja, hogy jobb lenne, ha inkább a saját témáiban nyomulna (jogállam, DNA), de azért mindenki jól szórakozik a szerepből való kitöréseken, úgyhogy az ilyen fogásokkal legalább megjelenik a hírekben. Lám, én is írtam róla.

Comments

comments