Ki magyarabb? Ki besúgóbb? dec04

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Ki magyarabb? Ki besúgóbb?

A következő levelet tegnap kaptam a szerkesztőségi mailcímemre. Adott pillanatban azon vettem észre magam, hogy harmadjára olvasom, és hogy azon töprengek, tegyem-e el. No comment alapon, változtatás nélkül, teljes terjedelemben teszem közzé.

Tárgy: Az MVSZ-bol kizartak sajto

Patrubány Miklós a „Magyarok” Világszövetsége elnöke 2013. november 28. (bírósági jegyzőkönyv): Csak román állampolgár vagyok. Nem vagyok magyar állampolgár. Én a Román Kommunista Párt tagja voltam és így szolgáltam Nicolae Ceusescu román diktátort. Szó szerint idézem a bírósági jegyzőkönyvből: „A román titkosszolgálat ügynöke voltam”,…
A bírósági jegyzőkönyveket megkaptuk és azokból idéztünk. A jegyzőkönyvek nyilvános tárgyalásokon készültek, melyen részt vett Gonda László, Kvacskay Károly, Geönczeöl Gyula és még sokan mások.

Az igazság a fentiekhez képest sokkal, de sokkal rosszabb. Patrubány Miklós indítványt tett a bíróságon, hogy keressék meg, kutassák fel, és azonosítsák azokat a személyeket, akik feltöltik a cikkeket a Kurucz.info weblapra (!).
Patrubány Miklós azt állította a bíróságon, a médiában és pl. a Klubb rádióban, hogy mindenki aki a Jud Suss című filmet le akarja vetíteni, vagy meg akarja tekinteni az „náci”. Ezért ki kell rúgni a munkahelyéről és tönkre kell tenni.
Felteszem a kérdést a Magyarok Világszövetsége tagjainak. Meddig tűrik még, hogy Önöket egy született örmény, aki a Román Kommunista Párt tagja és a román titkosszolgálat ügynöke vezessen, és kezelje az MVSZ több milliárdos vagyonát?

Tisztelettel
Kovács András
Az MVSZ-ből kizártak sajtóirodája

Comments

comments