Így ünnepelte az internet Năstase ítéletét

Tegnap jogerős ítélet született arról, hogy Adrian Năstase ismét visszatér a börtönbe. Ezúttal négy évig nyomhatja a priccset. Bár Victor Ponta miniszterelnök Timosenkó és Năstase esete között vont párhuzamot, nekünk csak ez jutott eszünkbe: (Igaz, a kivitelezéssel meg kellett várni a kollégát, akinek Photoshop van a gépén, köszi Elődke).

juljanastase

 

A Facebook és az internet egyéb bugyrait bújó és tápláló felhasználók nemigen szomorkodtak a hír hallatára. Íme egy csokornyi a termésből.

 

Mára ez a legtalálóbb Google-doodle 😀  (timesnewroman.ro)

nastase1

Felejthetetlen kiegészítőnek bizonyult az a sál, amelyet Năstase korábbi, 2012 június 21-i letartóztatásakor megkísérelt öngyilkossági akciójakor csavart a nyakára. Ez a sál:

248139-nastase-fular

 

A Facebookolók így emlékeznek meg róla: Burberry. 123,897 people like this. 13,504,928 are talking about this. És azt is, hogy: a tragikus események előtt tisztelegve a Burberry félárbocra engedte a sálat.

 

nastase2

nastase3

nastase4

nastase5

 

Năstase blogján köszönti olvasóit. A Kamikaze lap le is csapott a bejegyzésre: Négy év jó lesz? Vagy többet szeretett volna? Dan Voiculescunak is hasonlókat kíván a Kamikaze szerkesztősége.

Comments

comments