Hip-hop beindult a vásárhelyi kampány, és nem azzal, amire számíthattunk volna

Kitől fog szavazatokat elvenni a Szabad Emberek Pártja? Van-e esélyük döntéshozói helyzetbe kerülni? Ők-e a marosvásárhelyi Most-Híd? Kik állnak Maşca mögött? Tényleg az ő cége gyártotta a …. Coque personnalisée reklámját?

Nem tudom a választ a kérdésekre, mert mostanig teljesen hidegen hagyott minden, amit erről a vásárhelyi kezdeményezésről hallottam. Coque Huawei personnalisée No de pont erről szól ez a bejegyzés, hogy úgy tűnik, a Szabad Emberek Pártjának sikerült megtörnie a jeget egy ma közzétett videóval, amelynek egyből magyar és román verziót is gyártottak (mind a dalnak, mind a hozzá tartozó videónak). Coque iPhone X personnalisée Mutatom is a magyart:

 

A mai napon közzétesszük a Republic Production gondozásában, teljes egészében Marosvásárhelyen elkészített „Szabad…

Posted by Partidul Oamenilor Liberi – Tîrgu Mureș on Tuesday, 15 March 2016

 

És a kíváncsiaknak a románt is:

 

Astăzi, lansăm melodia “Oameni liberi”, realizată integral în Tîrgu Mureș, de casa de producție Republic Production….

Posted by Partidul Oamenilor Liberi – Tîrgu Mureș on Tuesday, 15 March 2016

 

A videóról az első benyomás nyilván az, hogy profi munka (főleg, ha korábbi zenés politikai kampányvideókhoz hasonlítjuk), a zene nem csöpögősen giccses, a filmben van egy kis sztori, meglehetősen jó a felütés, összességében azonban mégis a cool és a klisés között van valahol. Coque personnalisée pas cher A táblákon lévő feliratok megmaradtak az utóbbi 26 évben túl sokszor hallott címszavaknál, ráadásul az “Igazi kultúrát” kultúra szavában rossz fele dől az ékezet, arról nem is beszélve, hogy táblákon jelszavakat mutogatni már önmagában is közhelyes, bár ez legalább egy korszerű klisé. Coque Samsung personnalisée A Bernády-szobrot padról bámuló srác képsora túl szájbarágós, és még sorolhatnám.

 

De persze így is sokkal jobb, mint amit eddig kampányban láthattak az emberek (milyen jó az autónak hadonászó néni!), így nem kell csodálkozni azon, hogy sokan megosztják mind a magyar, mind a román verziót.

Comments

comments