Ezt jól összekutyulták: Plushenko lett Joubert, Edvin Marton pedig Tomás Verner? ápr15

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Ezt jól összekutyulták: Plushenko lett Joubert, Edvin Marton pedig Tomás Verner?

Elég szépet bakizott a Kings On Ice helyi szervezőcsapata, a Iulius Mallban kirakott reklámpanójukon Evgeni Plushenko lett Brian Joubert, míg Edvin Marton Tomáš Verner (vagy talán Plushenko, erről a képről igazán nem mondom meg.) Ha valaki járatlan a műkorcsolya világában – de nyilván nem vagy az, különben nem kattintottál volna erre a cikkre – annak elmondom, hogy a közelmúlt legnagyobb korcsolyázó sztárjai (kivéve Martont, mert ő hegedűs) lépnek fel Kolozsváron. Coque4personnalisée Plushenko például olimpia- és világbajnok, Joubert is nyert már világbajnoki címet, sőt még Verner is volt már egyszer Európa legjobbja. Coque Huawei personnalisée Szóval tényleg nagy nevek, akiket a tévéből is ismerhetünk. Coque personnalisée pas cher Ehhez képest elég nagy blamázs, hogy pont a szervezők nem tudják megkülönböztetni őket.

A reklámpanó egészben

A reklámpanó egészben

Ez biza baki

Ez biza baki

Evgeni Plushenko

Evgeni Plushenko

Brian Joubert

Brian Joubert

Egy biztos, nem Edvin Martont látjuk a képen

Egy biztos, nem Edvin Martont látjuk a képen

Mert ő Edvin Marton

Mert ő Edvin Marton

Valószínűleg Tomáš Verner forog

Valószínűleg Tomáš Verner forog

Különben az apróbetüs részen mindkettőjük nevét említik

Különben az apróbetűs részen mindkettőjük nevét említik

A Kings On Ice kolozsvári fellépésre még mindig vannak jegyek, igaz, a legolcsóbb jegy 195 lejbe kerül, de a már említett neveken kívül fellép Johnny Weir és Philippe Candeloro is.

Johnny Wier

Johnny Weir

Philippe Candeloro egyik leghíresebb kűrjében, aminek A három testőr volt a témája Philippe Candeloro egyik leghíresebb kűrjében, aminek A három testőr volt a témája.

Comments

comments