Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

EPic rap battle: Sógor Csaba kipakolta az üvöltöző neonácikat a bizottsági ülésről

Megelőlegezem, hogy ma ennél jobb videó nem fog velünk szembejönni az interneten. Coque Huawei personnalisée Lamprosz Fontulisz, a görögországi neonáci Arany Hajnal párt EP-képviselője üvöltözni kezdett egy konferencián, amit Sógor Csaba RMDSZ-es EP-képviselő szervezett.

Az Egyesülési szabadság Görögországban – joghézag az európai kisebbségi jogok terén címmel tartott konferenciát megelőzően szélsőjobboldali Arany Hajnal (Golden Dawn) görög párt három képviselője a parlament elnökének, Martin Schulznak címzett levelében fejezte ki nemtetszését a konferencia kapcsán arra hivatkozva, hogy Görögországban nem létezik török kisebbség.

Fontulisz a konferencián is képviselni akarta a neonáci nézetet: üvöltözve közölte, hogy országában nincs is ilyen kisebbség. coque de téléphone pas cher Álláspontját kopasz, verőlegényeknek kinéző személyekkel nyomatékosította volna. Coque iPhone X personnalisée Mire is emlékeztet ez a jelenet? Ja, megvan. Achetez pas cher Coque personnalisée Sógor Csaba előbb higgadtan próbálta elmagyarázni neki, hogy mivel ő bérli a termet, ilyen viselkedést nem tolerál, majd mikor látta, hogy észérvekkel nem igazán hat a neonácira, egyértelműsítette álláspontját: Fogd be és tűnj el! – kiabálta a görög kollégájának, mi meg úgy szurkoltunk neki, mint egy focimeccsen. Coque personnalisée pas cher A görög képviselő egy ideig még szövegelt, majd fogta verőlegényeit, és elhagyta a termet.

Comments

comments