Bunta Levente megadja a tiszteletet

Emlékszem, kezdő újságíró koromban a Szabadságnak tudósítottam egy eseményről (lehet, hogy a TIFF első kiadásának nyitóünnepsége volt, lehet, hogy valami még korábbi esemény), és képes voltam leírni azt a mondatot, hogy az esemény rangját emelte a polgármester jelenléte. Coque personnalisée Ezzel a kisebbik baj volt az, hogy ez egy bődületesen semmitmondó zsurnalizmus, a nagyobbik az, hogy Kolozsvár első embere akkor Gheorghe Funar volt, akinek a jelenlétéről nyilván nem sok kolozsvári magyar gondolhatta azt, hogy bárminek a rangját emelhetné.

Szerencsére a szerkesztők kiszúrták a hülyeségem, és kihúzták a mondatot, én meg megtanultam, hogy figyelni kell arra, hogy egy polgármester minek emeli a rangját, s minek nem.

Valószínűleg nemcsak én vagyok így ezzel, hanem maguk a polgármesterek is, akik alaposan fontolóra veszik, melyik esemény rangját érdemes emelniük. Coque iPhone X personnalisée Legalábbis remélni tudom, hogy van valamiféle tudatosság, amely alapján eldöntik, min vesznek részt, és min nem. Coque Samsung personnalisée Bár Székelyudvarhely polgármestere, Bunta Levente idei nyilvános jelenléte mintha ezt a teóriámat cáfolná. Achetez pas cher Coque personnalisée Nézzük csak.

Bunta Levente idén december 1-jén:

dec1
(a fotó forrása: Székelyhon.ro)

 

Bunta Levente idén október 6-án:

 

oktober
(elnézést a kedves olvasóktól, a fotón Benedek Árpád Csaba alpolgármester és Jakab Áron Csaba koszorúz – Bunta nem vett részt). Coque Huawei personnalisée Forrás: a székelyudvarhelyi városháza Facebook-oldala

 

Bunta Levente idén október 23-án:

 

okt23

(hoppá, ez ismét Benedek Árpád Csaba – Bunta nem vett részt).

Comments

comments