Boldogak voltunk és jeges vizet öntöttünk a fejünkre idén

Elkészült a Youtube és a Facebook évértékelő videója, amiben 2014 emlékezetes pillanatait gyűjtötték össze: a két videóból elég egyértelműen kitűnik, hogy boldogak voltunk és jeges vizes kihívásokat teljesítettünk.

A Facebook összeállítása elég konvencionális, kronologikusan követi 2014 nagy eseményeit, így kitér a foci világbajnokság, a szocsi téli olimpia legemlékezetesebb pillanataira, megemlítik legendás színészek halálát, a kiújult gázai konfliktust, az ebolajárványt és azt is, hogy először landolt üstökösön űrszonda. Természetesen nem maradt ki a jeges vizes kihívás (az Ice Bucket Challenge, amivel több mint 100 millió dollárt jótékonykodtak össze) és Pharrell Happy-je sem.

2014 Year in Review from Facebook on Vimeo.

A Youtube videójának is hangsúlyos elemei a Happy és az Ice Bucket Challenge, de vannak ismeretlen csókolózók, pókkutya, monster baby-s ijesztgetés, kéz nélküli nadrágfelhúzás, és nem maradhatott ki a Frozen (Jégvarázs) betétdalának, a Let It Gonak a felemlegetése sem. A hírességek közül feltűnik a videóban az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst, illetve több Youtube-sztár is: Tyler Oakley, Connor Franta, Troye Sivan. De lehet tovább dekódolni a videót, az összes utalást még mi sem értettük meg:

Comments

comments