Az Erőt és a szelficipőt is felfedezték április elsején

Mi hagyományos bakiösszeállítással és egy több mint két éve porosodó vicces videóval készültünk április elsejére, de nyilván nem mi voltunk az egyetlenek. Válogatás.

A Profi Rádiónak tavaly nagyon szerettük a Vaskapus telefonos poénját; idén az Igazi Székely Szukk piacra dobását jelentették be:

Nemsokára piacra dobjuk az Igazi Székely Szukkot! (Igen, így, két k-val) Kapható lesz zakuszkás, szalonnás, vereshagymás és szalmapityókás ízekben!

Posted by Profi Rádió Kézdivásárhely on Wednesday, April 1, 2015

A clujlife.com egy összeállítást közölt arról, hogy miért nem ajánlott Kolozsvárra látogatni. Például még azt találod hinni, hogy Londonban vagy:

Március 15. - Új Magyar Köztársaságért! - Demonstráció B

A nagyok közül sokan élezték ki az április elsejei vicceket a szelfizésre. A MizMooz cipőbolt szelficipőt jelentett be,

az AccessoryGeek tabletre való szelfibotot,

Március 15. - Új Magyar Köztársaságért! - Demonstráció B

a ThinkGeek szelfikarikát,

Március 15. - Új Magyar Köztársaságért! - Demonstráció B

a Honda pedig szelfiautót.

A PetaPixel fotós oldal arról írt, hogy a Nikon 1258-szorosan zoomoló objektívet mutat be, amellyel egészen a Holdig el lehet fotózni. A cikkben a legjobb az illusztráció:

Március 15. - Új Magyar Köztársaságért! - Demonstráció B

A CERN sem maradt ki a mókából: bejelentették, hogy a nagy hadronütköztetőben sikerült bizonyítékot találni az Erő létezésére. “Lenyűgöző nagyon, eredményünk, mondta egy apró zöld szóvivő” – tetézik a poént. Az Erő amúgy az, ami a részecskefizikusoknak erőt ad. Kávémelegítésre is lehet használni:

Március 15. - Új Magyar Köztársaságért! - Demonstráció B

A személyes kedvencem azonban az Euobserveren megjelent írás, amely nemcsak vicceskedés és piszkálgatás, hanem valahol elég komoly üzenetet is hordoz. Eszerint Franciaország mégsem Oroszországnak építi meg a Mistral hadihajókat, hanem az EU-nak adja el őket. Eddig még akár el is hihetnénk, figyelembe véve a sok cirkuszt (a jelenleg a cikk elején szereplő disclaimer utólag került fel), de aztán kiderül, hogy az egyiket Junckernek, a másikat Mogherininek fogják hívni, és Juncker először Rigában állomásozik, de később átszállítják Luxemburgba, aminek nincs tengere. A többi EU-tagállamot is majd megjelenítik valahogy a személyzetben, például a szakácsok britek lesznek, a hajókat pedig Panamában jegyzik be, mert úgy olcsóbb.

És végül itt a Dumaszínháznak a magyar nemzeti hírcsatornáról készült, tegnap közzétette paródiája, amelyik majdnem olyan viccesre sikerült, mint az eredetije:

Comments

comments