Az ember Isten mikrocsipje, avagy hogyan távolít el Jézustól az elektronikus személyi? Júl27

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Az ember Isten mikrocsipje, avagy hogyan távolít el Jézustól az elektronikus személyi?

Vannak egyes polgártársaink, akik mindentől irtóznak, amely az “elektronikus” szót tartalmazza, izzadni kezdenek a csip szó hallatán, amikor pedig észreveszik, hogy a kártyát jelentő card szót visszafele olvasva azt kapjuk, hogy drac (ördög), akkor hanyatt-homlok rohannak a belügyminisztériumnak a nemsokára bevezetendő, elektronikus személyi igazolványról szervezett közvitájára ismertetni az álláspontjukat.

A News.ro-nak és a Mediafaxnak is van beszámolója erről a közvitáról, érdemes elolvasni őket; én a legjobb “érvekből” szemezgettem kommentárral.

“Az ember Isten képmása. (Omul este chip al lui Dumnezeu.) Az elektronikus világ kiépítése által gyakorlatilag elektronikus alteregót alkotnak az embernek.” – A román, arcot/képmást jelentő chip szót pont úgy kell írni mint az angol chipet. VÉLETLEN LENNE? ALIGHA!!!

“Globális korporatista időket élünk, amelyeket a szabadkőművesek alkottak, mind a nemzetközi cionizmus szolgálatában” – Kimaradtak az ürgebőrbe varrt ufógyíkemberek, más minden itt van egy helyen.

“Krisztus megtagadásáról beszélünk, ideiglenes megbélyegzésről a mikrocsip emberi testbe való beültetésével” – Ez valóban az ideiglenes megbélyegzés, a véglegeshez nézd meg a Mátrix című dokumentumfilmet.

“Olvastam az interneten, hogy lézerrel vésik bele a homlokunkba a 666-os számot.” – Rosszul olvastad, billoggal fogják sütni, az menőbb.

“A CNP-t (személyi számot) az IMF tette kötelezővé bizonyos kölcsönök alapján és zsaroltak minket, rákényszerítettek, ez egy teher a lelkemnek. Szeretnénk kilépni ebből a CNP-ből.” – Én egy “Do you really want to log out? – OK” típusú kilépést ajánlok inkább, majd rögtön az X megnyomását a jobb felső sarokban.

Egy férfi azért nem újította meg a személyijét, miután lejárt, mert nem akart bűnt elkövetni, mivel a bibliában azt írja, aki elfogadja, hogy egy számot viseljen, kizárják Isten közösségéből. – Én nem tudom, melyik bibliában írja ezt, de az ortodoxban nem találtam. Az viszont tudvalevő, hogy a focistákat már rég nem fogadják Isten közösségében.

Egy másik sosem egyezik abba, hogy az álljon bármilyen dokumentumon, hogy Sex/Sexe/Sex, mert “minek hangzik ez?”
– Bár nem lehet eldönteni, hogy a szexre gondoltál vagy a 666-ra, szerintem is felháborító ez a nagy frankofónia, hogy a francia, -e végződésű szó előbb van, mint az angol.

“Az is problémás, hogy lehetőség nyílik egy személy túlzott követésére, ami azt jelenti, hogy például ha egy polgár nem ért egyet az állammal, az állam sokkal könnyebben tudja követni őt, elvenni a pénzét, stb.” – Nem szeretek ismeretlenül messzemenő következtetéseket levonni, úgyhogy mondjuk úgy: van rá esély, hogy beleesel abba a csoportba, amelynek tagjai folyamatosan bejelölik a pontos tartózkodási helyüket a közösségi médiában, látható számmal posztolják ki a bankkártyájukat, stb.

Comments

comments