Annyira élethűek a gumipasik, hogy már nem is áll nekik

Az a helyzet, hogy nem követem a gumibaba trendeket. Guminőt is csak egyszer láttam, és abban már nem vagyok biztos, hogy a kezembe is vettem. Gumipasit pedig  soha nem láttam még a valóságban. Így amikor megláttam a Sinthetics  “lányait és fiait”, először nem is hittem el, hogy ezeket holmi hamis együttlétekre tervezték. Majd leellenőriztem, és igen, arra szánják. Engem egészen megdöbbentett, hogy ide jutottunk, és nem feltétlenül sajnálkozós értelemben.

Nekem eddig egy ilyen rondaság jutott eszembe a gumibabáról: 

guminok2

 

Gyorsan kerestem egyet férfi változatban is, ilyet ugyanis még soha nem láttam: 

 

Part 7-1 US-Price

 

Valahol még megértem, ha 5500 dollárt fizetünk ki egy műanyag nőért, vagy 5900 dollárt egy műanyag férfiért. S azt is elfogadom, ha valaki barna bőrű modellt szeretne a fehér helyett, szőkét a barna helyett, ha beépített testmelegítőt, szilikonnyelvet, illetve tetoválást is kér hozzá, de mi értelme van egy műanyag pasinak ernyedt férfiassággal?

A körülmetélt vagy a körülmetéletlen péniszt is megértem, meg a valószerűtlenül óriásit és a töpörödöttet is, mint amilyen Napóleonnak is volt,  de mi értelme olyan gumipasit csinálni, aminek nem áll a farka? Az azt használók csak lefektetik maguk mellé az ágyba, és nézegetik?

 

gumiferfi2m

A cenzúrázatlan változat ide kattintva érhető el.

Ami megdöbbent, hogy valószínűleg igen: nézegetik, öltöztetik, babusgatják, beszélnek hozzá és ha olyan kedvük szottyan, kicserélik a péniszüket egy merevre. (A különböző típusú, cserélhető műpéniszekről itt van egy fotó.)  Suzanne Heintz jut erről az egészről eszembe, aki megunva, hogy állandóan a családjáról kérdezgetik,  próbababákkal készíttetett “családi” fotókat.

 

A cenzúrázatlan változatok a képre kattintva érhetőek el. 

gumiferfi4m

 

gumiferfi3m

 

gumiferfi8m

 

gumiferfi7m

 

gumiferfi6m

Comments

comments