A T-Rex megnyerte a Kocsmakvízt!

kk2

Ennél önfényezőbb posztunk sem volt rég, mivel a T-Rex mi vagyunk. Coque personnalisée Tíz héten keresztül fix pont volt az életünkben a szerda este 8 óra, a Szeretlek Kolozsvár kocsmakvíze, amelyre nagyon rákaptunk azután, hogy tavasszal meghívtak egy különkiadásra. Coque Huawei personnalisée A kezdeti lelkesedésben azt hittük, ki kell majd mindig sorsolni, ezen a héten melyik öt ember menjen el, aztán voltak olyan esték is, amikor Laci korbáccsal terelte össze a csapatot, de sikerült mind a tíz estén ott lenni és egész szépen teljesíteni.

Magyarul: megnyertük.

Tíz este alatt szinte végig dobogós helyen végeztünk, de ez nem mindig jelentett nyereményt, mert szoros volt a mezőny, sokszor megosztott helyezések voltak. Coque iPhone X personnalisée Sikerült persze többször is első helyet behúzni, így a tegnapi döntőre összegyűjtögettük a pontokat.

kk1

A kérdéseket általában szerettük, volt néhány olyan, amely nem feltétlen általános műveltség, de belefért, illetve voltak könnyű és nagyon nehéz esték is. Coque4personnalisée A zenefelismeréssel álltunk a leginkább hadilábon, az elején többször is valamilyen elektronikus zenét kellett felismerni, és már azzal hülyéskedtünk, írjunk mindig Avicii-t, hátha egyszer bejön. Achetez pas cher Coque personnalisée A legnagyobb failünk ezen a téren mégis az volt, amikor Beyoncét nem ismertük fel, egészen pontosan lapsusunk volt, és csak odáig jutottunk, hogy „nem Rihanna, hanem a másik”, de a név senkinek nem jutott eszébe.

Persze a legjobb az egészben a szórakozás volt, sokat röhögtünk, néha még azon is, hogy mennyire el tudtunk rontani valamit (persze csak miután Laci kiosztotta a “poft” mindenkinek).

Comments

comments