A légierő különleges egységének különleges motorcsónak-vezetője jó nagyot szerencsétlenkedett a sétatéri tavon

Tegnapelőtt volt a Román Légierő Napja, ahol felvonultak a légi harcosok országszerte, Kolozsvár felett is vadászgépek cikáztak, és tartottak néhány demonstráló gyakorlatot is városszerte.

A sétatéri tó fölött például megjelent egy helikopter, abból kiugrott a különleges egység négy tagja, bele a vízbe, és a gyakorlat lényege az lett volna, hogy egy gumi motorcsónak gyorsan odamegy, és felveszi őket. A motorcsónak vezetője azonban nem volt a helyzet magaslatán, így a gyakorlatra kisereglett kolozsváriak hasukat fogták a röhögéstől, amikor látták, hogy abszolút mindennek nekimegy, csak éppen a társai felé nem tud az istennek se kanyarodni. De íme inkább az esetről készült videó:

A videó nagy népszerűségnek örvend,  jelenleg több, mint ezer megosztása van. A légierőnek így nem nagyon sikerült büszkén és méltóságteljesen erőt fitogtatni e napon, hátha majd a földi egységek kiköszörülik a csorbát legközelebb.

Hozzátennénk, hogy reméljük, ha élesben megy majd a dolog, mindenki tud majd úszni az egységből, és nem lesz mondjuk jéghideg a víz, kellemesen el lehet lubickolni azt a fél órát, míg a megmentésükre odaküldött katona valahogy odanavigálja a csónakot.

Comments

comments