Két év gondolkodás után elmentünk levásárolni a T-Rex nyereményét ápr08

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Két év gondolkodás után elmentünk levásárolni a T-Rex nyereményét

Nem tudom, még emlékeztek arra, hogy két évvel ezelőtt, 2015 őszén a T-Rex megnyerte a Szeretlek Kolozsvár Kocsmakvízét? Ha nem, akkor épp most szólok. Leginkább azért szerettük a játékot, mert minden szerdán elmehettünk a kollégákkal egyet kocsmázni, aminek a vége általában egy jobb fajta becsiccsentés lett, főleg ha még egy láda sört is nyertünk hozzá. De a győzelem nem csak a heti sörös nyereményekkel járt együtt, hanem a nagydíj némi könyvnyeremény mellett egy 10 személyes vacsora volt az azóta megszűnt/nevet változtatott Culina Nostrába (oda soha nem mentünk el) és egy 300 lejes utalvány volt a Decathlonba. Coque Samsung personnalisée Amit most két év után végre sikerült levásárolni.

A történethez hozzátartozik, hogy Előd egy éve már egyszer megpróbálta elkölteni az utalvány értékét, de amikor megtudta, hogy még egy évig érvényes, inkább visszapakolt mindent a polcokra, mert nem szeretett volna egyedül dönteni. Coque iPhone X personnalisée Így aztán tegnap este (9 nappal azelőtt, hogy érvényét vesztette volna az utalvány) elmentünk Attilával a Decathlonba.

 

Bori, Melinda, Timi, Timics és Pista! Rátok is gondolunk, amikor ezeket használjuk.

Ez az a bizonyos utalvány. Az információnál először fel sem ismerték, olyan régi a kiszerelése

Ez az a bizonyos utalvány. Coque Huawei personnalisée Az információnál először fel sem ismerték olyan régi a kiszerelése

Kipróbáltunk ezt-azt.

Kipróbáltunk ezt….

Elég nehéz volt olyan cuccot választani, ami egy egész szerkesztőségnek okés lehet. Jártunk is legalább két órát körbe az üzletben. Elég nehéz volt olyan cuccot választani, ami egy egész szerkesztőségnek okés lehet. Jártunk is legalább két órát körbe az üzletben.

Comments

comments