Még egyszer éreznéd a Vibe-ot?

Elkészült az első Vibe fesztivál, nos nem aftermovie-ja, mert csavartak egyet rajta, történetet kreáltak hozzá, így pedig afterstory lett. De a lényeg ugyanaz, csak kisebb valószínűséggel találod meg magad rajta, mert a középpontban egy vibe-oló szerelmespár van, őket követi a kamera. A szervezők szerint ez így sokkal több, mint egy hagyományos aftermovie.

„Ez a film több mint egy hagyományos aftermovie, hiszen egy, a VIBE-on bulizó, húsz év körüli fiú és lány történetét meséli el. A fiatalabbak vizuális kultúrájához közelálló stílusban szerettünk volna alkotni, ezért a belső nézetű videojátékok kamerabeállításait használtuk, hogy a szereplők nézőpontjából követhessük végig az eseményeket” – mondta Stanik Bence, a fesztivál videós tartalom felelőse az újításukról.

Állítólag a film operatőre, Sáji Róbert saját akciókamera-állványt tervezet, hogy megfelelő képeket tudjanak rögzíteni. A színészek a foguk között tartották az állványzatra erősített kamerát a tökéletes képekért, szóval úgy nézzétek a felvételeket:

És ha már felelevenítetted az élményeket, akkor a szervezők azt is bejelentik, hogy 2018-ban július 5-8. között lesz a Vibe, amire most szuper kedvezményesen, 99 lejért lehet jegyet váltani (ha kemping is kell, akkor plusz 30 lej még). Ehhez először regisztrálni kell, mert csak 500 van belőle. És a kedvezményért cserébe némi információt is meg kell osztani, a regisztrációnál ugyanis ki kell tölteni egy kérdőívet, például olyan kérdésekkel, hogy milyen fellépőkre vagytok kíváncsiak, illetve milyen élményeid voltak az idei Vibe-on.

„Rengeteg meglepetéssel, több előadóval és előadással, és egy látványos, alapjaiban újratervezett fesztiválhelyszínnel készülünk” – mondta még Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató. Biztató.

Comments

comments