Az megvan, hogy a világ legnépszerűbb játékában Daciával lehet furikázni? aug28

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Az megvan, hogy a világ legnépszerűbb játékában Daciával lehet furikázni?

Nem vagyok gamer, így biztos csak nekem ennyire új, de azért megosztom, mert engem teljesen felvillanyozott ebben a poszt-Trónok harca állapotomban. Úgy történt, hogy olvastam az Indexen az elmúlt hetek legjobb gamer videójáról egy mindeközben-posztot, és aminek az illusztrációs anyagában feltűnt egy nagyon ismerős (Jah, elég idős vagyok ahhoz, hogy még lássam az utakon furikázni vele az embereket) autó, egy Dacia 1300-as.

A játékban feltűnő autó

A játékban feltűnő autó

A Playerunknown’s Battlegrounds az idei év egyik szenzációja, mindenki el van ájulva, hogy sorra dönt meg minden statisztikát. A többszereplős online battle royale videójátéka, ami épp tegnap vette át a legnépszerűbb játék címét a DOTA2-től, vagyis a programban egyidejűen jelenlevő játékosok száma meghaladta a DOTA2-ét. Szóval ebben a játékban lehet Dacia 1300-assal furikázni. A fórumokon a román gamerek már a játék megjelenésekor felvetették a témát, de akkor voltak olyan vélemények is, hogy valójában Renault 12-est látunk. Azóta úgy néz ki, tisztázódott, hogy mégis a Dacia 1300-as a játék egyik autója. Beteszem az említett videót is:

A Dacia 1969-1984 között gyártotta az 1300-as modelljét a már emlegetett Renault 12-es tervei alapján. Az 54 lóerős autó 144 km/h végsebességre volt képes és 7 liter üzemanyagot fogyasztott 100 kilométeren.

Dacia 1300-as Brassópojánán (Fotó: wikipedia.com)

Dacia 1300-as Brassópojánán (Fotó: wikipedia.com)

(Fotó: wikipedia.com)

(Fotó: wikipedia.com)

Comments

comments