Keresd a betolakodót – idegengyűlölet csak cukin, szépen!

Egy apuka töltötte fel két napja ezt az óvodásoknak szánt tesztkérdést a Facebook-oldalára, és nem meglepő módon gyorsan terjedni kezdett, (mi ádámbélánál láttuk először). Coque4personnalisée A feladat azt kéri, hogy karikázzák be a betolakodót a családban, és hát van egy olyan sejtésünk, hogy nem a cumira vagy a pamutgombolyagra gondoltak…

15055686_334579723584292_1091153021436897849_n

Hát nem aranyos? Cuki-muki stockfotók némi szerkesztésével és egy 10 pontot (!) értő feladattal máris meg lehet szoktatni a gyereket, hogy a “négergyerek”, akárcsak a zsiráf (még jó, hogy nem egy majom van az idős házaspár mellett…) bizony betolakodónak számít. Coque Samsung personnalisée Nem lehet elég korán kezdeni.

A kommentekben arra is érkezik tipp, hogy melyik kiadó gyakorlófüzetéből van ez a feladat. Coque iPhone X personnalisée Mivel online nem ellenőrizhető, nem írnánk le, de megkeressük a kiadót, és amennyiben válaszolnak, visszatérünk a témára.

UPDATE: A szóban forgó kiadó – Editura Copilaria – megkeresésünkre csak azt válaszolta, hogy a mai nap folyamán hivatalos nyilatkozatot tesznek közzé a Facebook-oldalukon. coque de téléphone pas cher Nem erősítették és nem cáfolták, hogy a kép egy általuk kiadott füzetben szerepelne.

UPDATE: A kiadó a szintén általuk működtetett Concursul National Amintiri din copilarie Facebook-oldalon tett közzé nyilatkozatot, amelyben azt írták: “Kedves gyerekek, szülők és tanárok! Az a teszt, amelyre utalnak, semmiképpen nem a gyűlöletet vagy a diszkriminációt akarta terjeszteni. A teszt célja az volt, hogy a gyerekek gyakorolhassák készségüket a különbségek megfigyelésében. Coque personnalisée Elismerjük, hogy az “intrus”* kifejezés használata, amelyet gyakran használunk gyerekjátékokban, most szerencsétlen volt, és ezúton is elnézést kérünk mindenkitől.

Comments

comments