A szép szál fenyők árnyékában szép szál legények nőnek

Olyan szépek például, mint a gyergyói Baritz László. Legalábbis erről tudósít Böjte Csaba, mindenki Csaba testvére a Facebookon. És ennél ma nem lesz jobb netes megosztás az erdélyi magyar prérin. Coque4personnalisée Itt az eredeti poszt:

 

baritz2

 

A Böjte által megosztott Krónikás cikk egyébként 2014-es, és arról számolnak be benne, hogy a Londonban élő akkor 20 éves testépítő megnyerte a világ egyik legrangosabb fitneszmodellversenyét, a Miami Pro Universe világbajnokságot. Achetez pas cher Coque personnalisée A két éves késéstől eltekintve is van amihez gratulálnia a gyerekotthonairól híres ferences szerzetesnek, a gyindex ugyanis egy egészen friss cikkben számol be arról, hogy Baritz november 5-én megnyerte a Pure Elite Világbajnokság Junior Fitness Model kategóriájának a 18-23 év közötti korosztályos versenyét.

“A zsűri az izmos és arányos testet nézte leginkább, annyira nem kellett izmosnak lenni, mint mondjuk egy testépítő. Ez Fitness kategória, itt az izomzat eloszlását és arányosságát vették górcső alá. Coque Huawei personnalisée Továbbá pontozták a mosolyt és azt is, hogy mennyire van reklámarca egy versenyzőnek. Ehhez hozzáadták a pózolásokért járó pontokat és így jött ki a végeredmény” – mesélte Baritz a gyindexnek. Coque personnalisée Aki még több kockahasra kíváncsi annak a srác Instagramját tudom ajánlani, rendszeresen posztol magáról félmeztelen képeket.

Comments

comments