Kiszivárgott a Trónok harca 7. évadának egyik nagyjelenete ápr24

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Kiszivárgott a Trónok harca 7. évadának egyik nagyjelenete

Lassan egyedül maradok a Transindexnél, akit még érdekel a Trónok harca, akit még lelkesít, hogyha kikerül egy-egy fotó a következő évad forgatásáról, infók az új szereplőkről és fejleményekről. Achetez pas cher Coque personnalisée Így hozzátok kell forduljak, hogy elmondjam a legújabb híreket. Coque personnalisée pas cher És ezek nem holmi mismás kis hírecskék arról, hogy melyik szereplő tért vissza a forgatásra, hanem a júniusi évadzáró óta a rajongók által egyik leginkább várt és remélt fejlemény megerősítése. Szóval innentől nagy SPOILEREK következnek:

 

A sziget madártávlatból a szárazföld felől nézve (Fotó: wikipedia.org)

A sziget madártávlatból a szárazföld felől nézve

A kép nagyobban itt élvezhető.

 

Már a múlt héten is voltak képek, amikből elég valószínűnek tűnt a sárkányok anyájának, Daenerys Targaryennek és Észak újonnan megválasztott királyának, a Fehér Farkasnak, Havas Jonnak a találkozása, de a nemrég kikerült paparazzo videó meg is erősíti a sejtést. Nézzétek:

 

 

A felvétel szombaton, október 22-én készült a spanyolországi Gaztelugatxe szigeténél. A Vizcayai-öbölben fekvő festői szigetet egy ember alkotta híd köti össze a szárazfölddel. A sziget tetején még ma is megcsodálható a Keresztelő Szent János tiszteletére épült remetelak, a San Juan de Gaztelugatxe, ami egyes kutatók szerint a 9. Coque iPhone X personnalisée vagy 10. században épülhetett. 237 lépcsőfok vezet fel hozzá. Coque4personnalisée Ezen az ember alkotta hídon találkozik Daenerys és Jon.

Comments

comments