Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Sógor Ákos a Zara modellje lett

Man | The Fall Report. Check Season’s main trends online and in-stores #zaraeditorials #zaraman

A photo posted by ZARA Official (@zara) on

Sógor Ákos akkor került be igazán a tudatomba, amikor bő másfél évvel ezelőtt összeállítottuk a legszexibb erdélyi pasik rangsorát, ahonnan aztán felháborodva kivetette magát. Coque personnalisée pas cher Főleg azért, mert nagy nehezen sikerült meggyőzni a Playbuzz rendszerét, hogy tényleg szeretném törölni. És azóta Sógor Ákosnak egyre jobban megy, ami a Dívány cikkét olvasva nem is annyira meglepő, mert csak tavalyi lediplomázása után kezdett kifejezetten a modellkedésre fókuszálni, és váltott a milánói Independent ügynökségre.

Azóta azért már az erdélyi média is jobban megismerte. Coque4personnalisée Már a Dívány cikkéből összedobott egy rövid anyagot Sógor Csaba EP-képviselő fiáról a maszol.ro . A Székelyhon pedig idén márciusban közölt vele egy barátkoztatós interjút, amiben például arról beszél, hogy nem különösebben büszke a munkájára, inkább csak pénzkereseti forrásként tekint rá.

Most pedig azt látom, hogy a Zara őszi kollekcióját reklámozza, képeken a baloldali. Coque iPhone X personnalisée Ezt a márkát legalább már azok is ismerik, akik este nem fekszenek és reggel nem kelnek a divattal. Achetez pas cher Coque personnalisée Szépen ível felfelé az a modellkarrier azért.

Comments

comments