Téged már kínáltak reggeli kávéval Marosvásárhelyen?

Ha biciklis vagy, akkor már lehet. Achetez pas cher Coque personnalisée Ha még nem, akkor még a héten lehetőséged van egyet kávézni a Marosszéki Közösségi Alapítvány akcióján.

A héten szervezik meg ugyanis a Biciklis Reggeli Marosvásárhelyen elnevezésű akciójukat, amivel a biciklis közlekedést akarják népszerűsíteni. Coque Huawei personnalisée Az akció keretében reggelente, 7-9 óra között a város különböző helyszínein meleg kávéval, friss péksüteménnyel és édességgel várják a bicikliseket, akiknek a kerékpárját is átvizsgálják, úgynevezett BikeChecket is csinálnak (leellenőrizik a kerékpárok kötelező felszerelését KRESZ szempontjából), miközben azok kitöltenek egy kérdőívet a kerékpáros mobilitási szokásaikról. Coque iPhone X personnalisée Az akció végén összesítik és feldolgozzák a kapott információkat.

Stílusosan biciklis kávézóból kínálják meg a munkába igyekvőket

Stílusosan biciklis kávézóból kínálják meg a munkába igyekvőket

Ezzel várnak

Ezzel várnak

Az akció indításának első napján, múlt pénteken összesen 60 kerékpárost fogadtak. Coque personnalisée Hétfőn már több mint 70 biciklist vendégeltek meg egy kávéra, kedden 60 kerekest láttak vendégül reggelire, míg szerdán 58-an töltötték ki a kerekes szokásaikról a kérdőívet.

Comments

comments