Itt van a legújabb frizuraőrület: a rejtett szivárványhaj

Ha lenne valamirevaló hajam, akkor biztosan kipróbálnám a legújabb hajfestési őrületet, a rejtett szivárványt. Coque Huawei personnalisée Még úgy is, hogy eddig soha az életben nem volt megfestve, és most is inkább a nőknél menő (mondjuk, általában nekik is van hosszú hajuk). Mert a rejtett szivárvány egyszerre bohém és visszafogott, feltűnő és láthatatlan. coque de téléphone pas cher Nem tolakodik az emberek szemébe, de ha meglátod, nem tudod levenni róla a tekinteted.

A Huffington Postban már egy részletes cikket szenteltek a trendnek, amiben elég jól körüljárják a témát. Az általuk megszólaltatott fodrász, Athena Golden elmondása szerint a rejtett szivárványt olyan helyre festik, amely csak akkor látszik igazán, ha fel van tűzve a haj.

Ha ti is kedvet kaptatok a szivárványos festéshez, akkor már csak egy dologra kell figyeljetek, vagy a fodrászotok figyeljen. Coque4personnalisée A szakember beszámolója szerint a festés legfontosabb része ugyanis az, hogy a természetes színt annyira világosítsák ki, hogy a festett színek már érvényesüljenek. Coque personnalisée pas cher Ha ezt rosszul csinálják, akkor az alaptónussal keverednek a festett színek, és olyan árnyalatot hoznak létre, amit senki se szeretne. Például a szőke haj kék festékkel festve nem kék lesz, hanem zöld.

Comments

comments