Az internet szenzációja a térképes levél, ami meg is érkezett a címzetthez ápr01

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Az internet szenzációja a térképes levél, ami meg is érkezett a címzetthez

Nagyon pörög most az interneten az a kép, amely szerint egy izlandi, isten háta mögötti helyre címzett levél úgy is megérkezett a címzetthez, hogy cím helyett térkép és plusz magyarázatok szerepeltek. Coque Samsung personnalisée “Egy lovas farm, ahol egy izlandi-dán házaspár, három gyerek és rengeteg birka él” – ez áll a borítékon, és még egy kiegészítés is, hogy a dán nő a címzésben szereplő városban dolgozik a szupermarketben. Coque personnalisée Plusz egy köszönöm – biztosan ezért is kézbesítették ki.

izland

A kép a Redditről indult nethódító útjára, és érdekes, hogy most, mert egyszer még három hónappal ezelőtt is felkerült, szintén a Redditre, de akkor nem kapták ennyire fel. Coque iPhone X personnalisée Most még Reykjavík volt polgármestere, a komikus Jón Gnarr is ezt osztja.

A kép alatt a legtöbb szavazatot kapott hozzászólás se semmi: azt meséli el, hogy egy ausztrál internetszolgáltatónál dolgozott, és arra kért egyszer egy ügyfelet, hogy küldjön el adott infókat egy support-os emailcímre. Achetez pas cher Coque personnalisée Az ügyfél leírta a kért adatokat papírra, borítékba tette, ráírta a mailcímet és elpostázta.

Comments

comments