Brassai Zsombor azt állítja, hogy emancipált nők nélkül könnyebb lenne az élete

Nem szó szerint, de kezdjük az elejéről. Brassai Zsombor, a Maros megyei RMDSZ-szervezet elnöke. Coque4personnalisée Azt rebesgetik róla, hogy egy szenátori hely megpályázására készül és úgy látszik, enyhén irritálva érzi magát a nők térnyerése által. Múlt vasárnap, Marosvásárhelyen ezt egyértelművé tette, amikor egy verbunkversenyen egy olyan mondatot engedett meg magának, ami szerintünk bőven kimeríti a hímsovinizmus fogalmát.

A Népújság beszámolója szerint Brassai a harmadik alkalommal megszervezett Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET) erdélyi legényes- és verbunkversenyén került mikrofon közelbe. A lap beszámolója szerint Brassai beszédében elmondta, hogy remek ötletnek tartja a verbunkversenyt, mert így a résztvevők megmutathatják a férfias virtus egyik rendkívüli esztétikai kifejeződését. coque de téléphone pas cher

„Sajnos, manapság már nem igazán egyértelmű, hogy különbség van a férfi és a nő között. Akár a szakmákat, akár a társadalmi szerepeket nézzük, ezek a dolgok kezdenek összemosódni. Achetez pas cher Coque personnalisée A verbunk talán az egyetlen olyan megnyilvánulás, ahol nem kell attól tartani, hogy a nők ezt is le akarják nyúlni. Verbunkozó lányokat ugyanis még nem láttam, és nem is akarok ötletet adni” – idézi a Népújság a politikust, aki állítólag mindezt mosolyogva mondta.

Megint az a fránya humorérzék-hiány, de valahogy nem tudunk vele együtt derülni eme szellemes meglátásán. Coque personnalisée Azonban a hímsovinizmuson túl ez az elejtett mondat talán inkább Brassai személyes frusztrációit sejteti. Ugyanis a korábban képviselőnek jelentkező Kozma Mónika ma már inkább a szenátori listán indulna. Brassai olvasatában: le akarja nyúlni a helyet előle. Coque personnalisée pas cher Így Brassainak nem elég, hogy Novák Csaba Zoltánnal, de még egy nővel is meg kell majd méretkeznie, ráadásul egy olyan nővel, aki az RMDSZ magasabb szféráinak támogatását élvezi. Brassai ugyanakkor ezt nem mondhatja el magáról. Teljesen logikus, hogy visszaküldené a patriarchális rend által megszabott, évszázados korlátokat feszegető nőket oda, ahol szerinte a helyük van (valószínűleg a konyhára gondolt, de most inkább nem spekulálok).

Comments

comments