Megmutatták nekem, hová utaznak Cluj-Napoca lakói ápr22

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Megosztom

Megmutatták nekem, hová utaznak Cluj-Napoca lakói

Merjük tehát kimondani, hogy ez a város nem csak CLUJ és közel sem annyira NAPOCA, Coque personnalisée pas cher mint amennyire a KOLOZSVÁR-KLAUSENBURG jegyeit hordozza magán.

 

Ez volt Horváth Annának, Kolozsvár alpolgármestének egyik legfontosabb gondolata augusztus 19-én, a város főterén, Kolozsvár 700 éves szülinapjának ünneplésén elhangzott beszédében.

Sajnos ez a gondolat nem jutott el elég gyorsan elég messzire, Coque personnalisée mert az Airbnb ma ezzel a címmel küldött nekem levelet:

Nézd meg, Coque Samsung personnalisée mik a legnépszerűbb célpontok Cluj-Napoca városából

 

Értem én, hogy szoftverekre van bízva az ilyen automatikus hírlevelek személyre szabott kigenerálása, de a dolog még csak nem is állt le itt. Biztosan van, aki emlékszik még a kommunizmusnak arra a szakaszára, amikor az újságokban a városokat már csak a román nevükön lehetett emlegetni; nekem ez ugrott be a levél tárgyáról, és tovább olvasva a levelet újabb szörnyű felfedezést tettem. Tessék csak megnézni, miről híres Budapest! Az még hagyján, Coque Huawei personnalisée hogy a Duna folyamból folyó lett,

Comments

comments