A természethez visz közelebb a Palma Hills új klipje

A héten jelent meg a Palma Hills (régi nevén Face Today) szeptemberben megjelenő első lemezének a beharangozó videoklipje, ami Erdély szép tájaihoz visz közelebb. Többek között a Kolibica-tónál, a torockói Székelykőnél, a Tordai hasadéknál, a Tárnica-tónál, illetve a Máramarosi havasoknál forgattak András I. Coque Huawei personnalisée Gábor irányításával, akivel a srácok egyébként korábban is többször dolgoztak.

“Az új nevünkkel kapcsolatos érzések is inspirálták a klipet. Coque personnalisée pas cher Azt szeretné sugallni, hogy távol a városoktól, a természetben agyönyörű tájak láttán már-már hipnotikus élményt is átélhet az ember, ami a belső csend eléréséhez elengedhetetlen. Coque personnalisée És persze nem is kell messze menni ezekért a tájakért, úgyhogy talán egy jó kis bemutató is lehet azok számára, akik nem ismerik Erdély természeti szépségeit” – (e)csetelte Lukácsi Előd, a zenekar gitárosa.

A Palma Hills jelenleg a Cseh Tamás Programban támogatott zenekarok között van, ami azt jelenti, hogy a klipet is nagyobb keretből forgathatták, ami őszintén szólva meg is látszik. Achetez pas cher Coque personnalisée Nem mintha nem lettek volna a korábbiak szépek, de ez egészen látványos. Meg is értem, ha a zenekar elégedett az eredménnyel.

A videoklip egyben a Palma Hills ősszel megjelenő első nagylemezének a felvezetője is, amire nyolc új dal és két feldolgozás kerül a korábbi kislemezeikről. Ahogy írta Előd, hamarosan a koncertek dallistája is fel fog frissülni.

Legközelebb a zenekar Tusványoson fog fellépni szombat este (vagyis inkább vasárnap nagyon korán, mert éjfél után fél órával kezdődik a koncert). Coque iPhone X personnalisée Az előzenekaruk egyébként az a The nobody elses lesz, akit épp egy korábbi Transindexes interjú miatt hívtak meg Tusványosra, hogy megtöltsenek egy sátrat.

Comments

comments