Hogyan verd ki a fejedből, hogy az éjjel soha nem érhet véget?

Nagyon focinoob vagyok. Annyira, hogy már kedd volt, amikor megkérdeztem a hozzáértőktől, hogy mégis mi a bánatért üvöltik a kigyúrt-tetkós ultrák, hogy repülj velünk a szerelem szárnyán, és a TrollFoci miért hirdeti borítóképen, hogy az éjjel soha nem érhet véget. Elmagyarázták, hogy ezt választották a szurkolók hivatalos himnusznak (még a meccsek előtt is be fogják játszani, te jó ég!) Laci meg is fejelte azzal, hogy gyorsan berakta. Ennek köszönhetően itt van a péntek, nekem pedig még mindig ez megy a fejemben, és már nagyon kínoz.

Egy megragadt dallamtól más zene hallgatásával lehet a legjobban megszabadulni, ezt fülféreg-szakértőink azzal toldották meg, hogy legyen valami ugyanabból a korszakból. Ezért instant rázendítettem a Balatoni lázra:

aztán Timi azt mondta, hogy Hello, hello

végül Előd mindent vitt a Kishajóval

Úgyhogy most héliumtól Hupikék Törpikés hangon megy a fejemben a kishajó/így lesz jó nagybecsű rímpár. Apropó, most eléggé talál ide az egykori nagy kedvenc Hupikék, 8-9 éves koromban ez volt a legjobb, kivéve, hogy a Törpe Telesportot “törpe terhes volt”-nak hallottam, és nem értettem. Ha így folytatom a felkészülést a fociból, lehet, hogy krézi, de én leszek a Knézy!

Comments

comments