Eltorzult arccal szenvednek a magyar focisták

Lelkesítő győzelemmel kezdte a magyar labdarúgó válogatott az Eb szereplését, 2-0-ra megverték a sokkal esélyesebbnek tartott osztrák válogatottat. Coque4personnalisée A történelmi győzelemmel az MTI is kiemelten foglalkozott, rengeteg jó fotót tettek ingyenesen is elérhetővé, amit bárki megnézhet egy gyors regisztráció után az mti.hu oldalon. coque de téléphone pas cher De én is összeválogattam néhányat nektek:

 

Dzsudzsák Balázs; Fuchs, Christian
 
Dzsudzsák Balázs küzd hunyorítva a labdáért az osztrák Christian Fuchsszal. A magyar csapatkapitány ráncosodását itt nézhetitek meg nagyobban.

 

Kádár Tamás; Janko, Marc
 
Krisztusian szenvedő arccal dől a földre Kádár Tamás válogatott védő Marc Janko, az osztrák csapat és az FC Basel csatára alatt. Coque Huawei personnalisée Kádár áhítatos arcát itt lehet nagyban megnézni.

 

Fiola Attila; Fuchs, Christian
 
Fiola Attila is megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni a labdával, csak sajnos Christian Fuchs közben elcsavarta a fejét. Coque iPhone X personnalisée Fiola csücsörítését itt lehet jobban megnézni.

 

Szalai Ádám; Dragovic, Aleksandar
 
Szalai Ádámot Aleksandar Dragovic gyűri. De szerencsére a válogatott csatárt nem lehetett teljesen összegyűrni, ezt itt láthatjátok nagyban.

 

Szalai Ádám
 
Szalai végül hosszú kihagyás után újra gólt szerzett a csapatnak, amiért azok a szurkolók (akik talán még öt perccel korábban a kispadra kívánták) nagyon elkezdték szeretni. Coque personnalisée pas cher Szalai szenvedélyes szétölelgetését itt találjátok nagyban.

 

Nagy Ádám; Alaba, David
 
Ezt nem is annyira a válogatott egyik nagy reménységének tartott Nagy Ádám miatt, hanem David Alaba miatt került be, csak úgy, hogy róla is legyen egy fotó, ha már játszott.

Comments

comments