Megható videó: a kosaras, aki túltette magát azon, hogy megerőszakolt valakit

A Huffington Post szúrta ki, hogy a The Onion, a szatirikus lapok alfája és ómegája öt évvel ezelőtt közölt egy olyan paródiavideót, amely kísértetiesen emlékeztet az Amerikában jelenleg zajló szexuális zaklatási ügy közhangulatára. Coque Samsung personnalisée

A videóban egy fiatal kosaras mesél arról, hogy ígéretesen induló karrierjét majdnem derékba törte az, hogy megerőszakolt valakit. Coque Huawei personnalisée Bemutatja a “riporternek” a helyet, ahol történt – kollégiumi szobájának ágya -, bevallja, hogy az edzője nem igazán örült neki, hogy edzéseket kellett kihagynia, miután vádat emeltek ellene, de a családja és jogi képviselői segítségével sikerült elérni, hogy ejtsék a vádakat. Coque iPhone X personnalisée A “riportban” megszólal az edző, a lakótársa, akik mind elmondják, hogy milyen csodálatos ember, ígéretes tehetség, és nem hagyhatják, hogy egy ilyen szörnyű tragédia elrontsa az életét. Coque personnalisée pas cher Külön szép, ahogyan a lakótárs hangsúlyozza: nem aszerint gondolnak rá, hogy megerőszakolt valakit vagy sem, de ha beszélni akar róla, szívesen meghallgatják.

Hátborzongató, ugye? Még akkor is, ha tudjuk, hogy ez görbe tükör. Achetez pas cher Coque personnalisée Viszont még inkább az, ha megnézzük Brock Turner, a fiatal úszó esetét, akit a napokban ítéltek enyhe büntetésre egy lány szexuális zaklatása miatt (több helyen erőszakként szerepel, ám azt a vádat ejtették), és sokan nagyon hasonló stílusban mentegetik.

Comments

comments