Alice Cooper a Hója-erdővel riogatja rajongóit

alice

Alice Cooper, a legendás rockzenész május elsején felrakott a Facebook-falára egy képet a Kolozsvár melletti Hója erdőről, és megkérdezte a rajongókat, be mernek-e menni. Mondani sem kell, hogy ezzel tovább öregbítette a – ki tudja miért – elátkozottnak hitt erdélyi erdő nemzetközi hírnevét.

A képen azt írja, itt százak tűntek el nyomtalanul, UFO-kat láttak és furcsa fényeket, megmagyarázhatatlan jelenség színhelye ez. Coque Huawei personnalisée Mondani sem kell, hogy megnőtt a kereslet az erdő iránt, tovább burjánzanak a teóriák róla, most éppen az a legnépszerűbb, hogy egy másik világ kapuja van itt.

cooperke

A Pro Tv el is jött riportozni, megszólaltatnak embereket, akik szerint tényleg vannak valami furcsa fények, vagy vannak helyek, ahol nem látszanak az árnyékok, vagy vannak területek, ahol semmi sem nő.

Tényleg, érdemes megnézni az adást, megszólal egy parapszichológus, meg valami civil szervezeti elnök is, akik mind-mind „paranemnormális” jelenségeket vélnek felfedezni. coque de téléphone pas cher És állítólag fellendült a turizmus is (bár lehet, hogy a majálisozókat nézték turistának a „szakemberek”).

Egyébként Alice Cooper hamarosan Romániában fog koncertezni, Johnny Deppel és az Aerosmith gitárosával, Joe Perryvel. Coque4personnalisée A banda neve: The Hollywood Vampires.

Nem kell különben annyira örülni Alice Cooper figyelmének, ugyanis naponta több cikket/képet oszt meg mindenféle marhaságokról: szellemjárta házakról, idegenekről, sorozatgyilkosok kísérteteiről. Coque iPhone X personnalisée A heavy metal már csak ilyen.

(P.S.: az előbb megkérdeztem már deresedő vén kollégáimat, volt-e olyan anyag a Transindexen, ahol a Hójában sétáltak volna este, de azt mondják, hogy folyton csak akartak menni. Igaz, innen tűntek már el gyakornokok, hogy állítólag fájt a feje az egyiknek, és elment gyógyszerért, és sosem jött vissza. Achetez pas cher Coque personnalisée Lehet, hogy neki kellett volna riportoznia.

Comments

comments