Isten a kis tereket szereti – román sztárok a Nemzet Megváltásának Katedrálisa ellen

A Nemzet Megváltásának Katedrálisa ellen írt fülbemászó, egyszerű dalt a Taxi, a klipben meg 33 hírességgel üzenik, hogy “Isten a fát (faanyagot) szereti, és a kicsi tereket.

 

UPDATE: Grigore Lese népdalénekes utólag meggondolta magát, ezért a zenekar törölte a videót a Youtube-ról, de itt továbbra is elérhető:

 

 

A klipet a jóérzésű hívőknek célozták, nem egyház- vagy vallásellenes, csupán a 11 hektáros, föld alatti parkolós, melléképületes monstrum ellen, Coque4personnalisée amely akkora, hogy nem lehet benne megtalálni Istent. Ehhez képest egy dombon, egy kicsi fatemplomban igen, éneklik.

A dalocskához olyan emberek adták az arcukat, mint Dan Bittman, Cornel Ilie, Monica Anghel, Coque Samsung personnalisée Virgil Ianţu, Andi Vasluianu, Coque iPhone X personnalisée Dorina Chiriac, Ştefan Bănică Jr., Robin Proca, Andi Moisescu, Dani Oţil, Paula Chirilă, coque de téléphone pas cher Horia Moculescu, Toni Grecu, Irina-Margareta Nistor, Dan Byron, Teo Trandafir, Oreste Teodorescu, Pavel Bartoş, Ada Milea, Călin Goia, Mircea Cărtărescu, Horia Vîrlan, Guess Who, Laura Lavric, Andreea Esca, Răzvan Simion, Alexandru Andrieş, Emilia Popescu, Grigore Leşe, Mircea Baniciu, Alexandra Ungureanu,

Comments

comments