Rég láttam ennél jobb Trónok harcás tartalmat a neten! Bekerültem az Arcok Csarnokába

Azt nem tudom, hogy eddig voltam már Valaki, de abban biztos vagyok, hogy közelebb kerültem ahhoz, hogy Senki legyek. Legalábbis sikerült bekerülnöm a bravosi Sokarcú Isten Templomba, a Fekete és Fehér Házában található Arcok Csarnokába. Tudjátok, ahol Arya leszed pár arcot Jaqen H’gahrról/saját magáról, és ahol (spoiler!) elveszti a látását az 5. évad végén. Íme:

 

senki1

 

Uppsz, itt még rajta maradt a szemüvegem, szóval még egyszer:

 

senki2

 

Mindezt a Trónok harca készítőinek legújabb internetes tartalma, a The Hall of Face oldalán keresztül. Ezzel gyakorlatilag bárki bekerülhet. Persze Romániából ez sem megy egyszerűen, mert az oldal mindenhonnan nem érhető el, de amióta tudjuk, hogy miként lehet az M4 Sport adását online nézni akkor is, ha geokódolják azt, szerencsére ez sem jelent különösebb akadályt. Utána már csak fel kell tölteni egy képet vagy készíteni egyet a webkameráddal, és rövid várakozási idő után már mutatják is a videónkat, amelyben ott az arcunk Tyrion és Jaime Lannister között, illetve Havas Jon alatt. Szuper társaság.

 

Persze ezzel a marketingfogással is csak fel akarják csigázni az érdeklődésünket a szűk három hét múlva kezdődő 6. évadra, aminek az egész reklámkampánya az Arcok Csarnokára épül, ahová minden fontos szereplő bekerült, de ettől még a Trónok harca temető óta nem láttam ennyire jól megcsinált tartalmat.

Comments

comments